Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcări supraetajate în serie la Zalău

Municipiul sălăjean va beneficia de mai multe investiții în obiective de parcări cu etaj, dar și de o nouă sală de sport.

Edilul zălăuan Ionel Ciunt a anunțat că vor fi construite două parcări supraetajate în localitate, din care una situată chiar în centru. Prima va fi amplasată în spatele Galeriilor Meseș, în zona situată între acestea și Parcul Municipal, unde acum sunt mai multe garaje. O altă parcare de acest gen va fi realizată lângă Spitalul de Boli Infecțioase – Spitalul Vechi, conform Sălajul Liber.

Pe de altă parte, Lucian Bode, ministrul afacerilor interne, a susținut, în prezența directorului Companiei Naționale de Investiții (CNI), că în Zalău urmează să înceapă lucrările la o nouă sală de sport modernă. Aceasta va fi folosită de către Handbal Club Zalău. Sala de sport va fi construită în zona fostei Școli nr. 13.

Bode a anunțat că lucrările se vor demara cât mai curând, în următoarele luni. Directorul general al CNI, Irina Pătrăşcoiu, și ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, au efectuat o vizită de lucru în Sălaj. CNI are 233 obiective în județul Sălaj, din care 14 finalizate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Birourile din Centrul TEAM, scoase la închiriat

Articolul următor

Consiliul Concurenței a dat liber la cumpărarea Somplast

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share