Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Birourile din Centrul TEAM, scoase la închiriat

Spațiile de birou create în Centrul Tehnologie, Evoluție, Antreprenoriat și Microîntreprindere (TEAM) din cadrul Cluj Innovation Park (CIP) au fost puse la dispoziția potențialilor chiriași, a anunțat conducerea acestuia.

În Centrul TEAM din noul parcul industrial al Clujului sunt disponibile spații de birou cu suprafețe de 80-110 mp, ofertele pentru ocuparea lor putându-se depune până în 27 aprilie. Acestea dispun și de parcări interioare și exterioare care vor fi disponibile non-stop.

Societățile sau persoanele individuale care activează în oricare din clădirile TEAM sau CREIC, din interiorul CIP vor avea acces gratuit la spații de întâlniri, săli de ședințe de dimensiuni diferite și la terase verzi pentru evenimente de socializare sau de business. În martie, conducerea CIP menționa că a trecut la închirierea ultimei zone de producție disponibilă din incinta complexului din Dealul Lomb.

CIP are ca parteneri autoritățile locale, mediul academic și cel antreprenorial, fiind o societate pe acțiuni creată de municipalitate. Acesta își propune să unească forțele comunității într-un mediu interactiv și să devină un ecosistem al afacerilor din industrii creative, din domeniul IT&C, industria prelucrătoare și servicii.

CIP administrează CREIC și TEAM. CREIC propune spații dinamice, unele atipice, pentru comunități de creativi, freelanceri, pentru start-up-uri, dar și pentru corporații, cu activitate în industriile culturale și creative. TEAM se centrează pe activitățile de microproducție din cele mai diverse domenii și oferă spații unde soluții inovative se pot dezvolta: parcele de teren, hale de microproducție, spații de birouri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tenaris, desemnat ca lider al sustenabilității în Topul Worldsteel

Articolul următor

Parcări supraetajate în serie la Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share