Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jazz in the Park, amânat pentru toamnă

Unul dintre cele mai mari festivaluri ale Clujului, Jazz in the Park, a primit o nouă dată de desfășurare: 2-5 septembrie.

Organizatorii au unificat cele două proiecte planificate pentru 2021 – Jazz în Tot Orașul și Jazz în Parcul Etnografic. Festivalul va avea loc în mai multe locuri din Cluj-Napoca, printre care Parcul Etnografic, Iulius Parc, Parcul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Muzeul de Artă.

“Întotdeauna ne-am dorit să oferim o experiență cât se poate de bună atât artiștilor participanți la festival, cât și publicului nostru. După lungi dezbateri, am luat decizia de a ne concentra atenția asupra unui singur mare proiect, la începutul lunii septembrie, întrucât contextul actual ne arată că sunt șanse mult mai bune să facem un eveniment de calitate în a doua parte a verii.

Partenerii noștri sunt încântați de decizie, artiștii disponibili la începutul lunii septembrie sunt mult mai mulți și sperăm într-o claritate mult mai mare cu privire la regulamentul de evenimente în aer liber pentru luna septembrie.

Suntem foarte determinați să facem un eveniment memorabil, dar și util pentru comunitatea noastră, și suntem mult mai confortabili cu această nouă structură. Nu vom mai da înapoi de la acest plan”, a spus Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Potrivit noilor planuri, festivalul se va deschide în 2 septembrie, cu un concert în Iulius Parc. În celelalte trei zile vor avea loc zeci de concerte, workshopuri, evenimente speciale, alte activități legate de muzică, fiecare loc din festival urmând a avea un concept special. Vor exista și programe speciale pentru organizatorii locali care vor dori să facă parte din festival.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole prin magazinul online

Articolul următor

Dorin Popa: „Vinul este aliment cu memorie și drept de autor”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share