Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole prin magazinul online

  • Magazinul online al Rovere Mobili a fost lansat în urmă cu un an, perioadă în care compania a vândut online peste 3.200 de articole de mobilier de lux
  • Valoarea medie a coșului de cumpărături pe magazinul online al companiei a fost de 1.125 de euro
  • Gamele de produse cu cele mai bune rezultate de vânzări au fost canapelele, urmate de către paturi, scaune, mese și fotolii

Rovere Mobili, unul dintre liderii pieței românești de amenajări interioare, a înregistrat vânzări excelente prin intermediul magazinului său online, lansat în urmă cu un an, în timpul perioadei de Stare de Urgență. În total, Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole online în ultimele 12 luni.

Valoarea medie a coșului de cumpărături pe magazinul online al companiei a fost de peste 1.100 de euro. 2020 a fost de altfel un an cu creșteri semnificative înregistrate pe piața de cumpărături online din România, care a atins o valoare de 5,6 miliarde de euro, în majorare cu 30% comparativ cu 2019, potrivit raportului de piață GPeC E-Commerce România 2020.

”Am lansat magazinul nostru online în plină periodă de lockdown și am reușit să ne atingem obiectivele setate. Am rămas astfel conectați cu clienții noștri și le-am oferit toate informațiile necesare despre produsele și serviciile noastre, metodă prin care am ușurat considerabil procesul de achiziție. Pentru perioada următoare ne propunem creșterea portofoliului și vom continua diversificarea și îmbunătățirea gamei de produse, inclusiv prin introducerea de noi finisaje, accesorizări și sisteme inovative”, a declarat Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili.

Gamele de produse cu cele mai bune rezultate de vânzări au fost canapelele, urmate de paturi, scaune, mese și fotolii. Achiziția acestor produse prin intermediul magazinului online al Rovere Mobili a fost facilitată de posibilitatea de customizare, clienții putând să își aleagă dimensiunea, diverse finisaje și accesorii. De asemenea, un alt avantaj semnificativ a fost reprezentat de faptul că livrarea și montarea produselor este efectuată de către echipele specializate ale companiei, un element diferențiator pe piața de profil.

Împlinirea unui an de funcționare a magazinului online Rovere Mobili va fi marcată în perioada următoare printr-o campanie aniversară prin care cumpărătorii vor beneficia de oferte speciale exclusive prin magazinul online.

Rovere Mobili este unul dintre liderii pieței românești de amenajări interioare, începându-și activitatea în 2002. Compania s-a poziționat în timp ca liderul în domeniul furnizării de mobiliar de lux produs în Italia, având în acet moment 10 magazine în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu – Mureș și Timișoara.

Compania administrează și două showroomuri Veneta Cucine, cel mai mare producăor italian de seturi de bucătării premium din Italia, în Bucuești și Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorii din Cluj vor vinde în Muzeul Satului

Articolul următor

Jazz in the Park, amânat pentru toamnă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share