Uncategorized

Moderatia, cuvantul de ordine atunci cand vine vorba despre pariuri online!

Datoria unei case de pariuri online nu este doar aceea de a face profit cu orice pret, cu toate ca vorbim despre un business ca oricare altul. Avand in vedere apetenta romanilor pentru acest domeniu, agentiile importante de betting au si rolul de a educa publicul cu privire la respectiva industrie.

Bineinteles, fiecare jucator isi face propria strategie de plasare a mizelor, insa exista cateva reguli generale pe care toti ar trebui sa le respecte. Fara acestea, intreaga activitate poate deveni una haotica, pierzandu-si farmecul si amuzamentul.

Astfel, prima regula atunci cand joci la pariuri online este ca niciodata sa mizezi o suma mai mare decat iti permiti sa pierzi. Stim ca nu este bine sa pui raul inainte si ca optimismul este o stare de spirit care ne poate influenta, insa nu si atunci cand vine vorba despre evenimente sportive pe care nu le putem controla.

Astfel, in ciuda cunostintelor si a urmaririi fenomenului indeaproape, trebuie sa pleci intotdeauna de la premisa ca este posibil ca pariul pe care il pui sa nu fie castigator. Cel putin la fotbal, o greseala de arbitraj sau o ratare monumentala poate face diferenta in orice moment.

In al doilea rand, una dintre cele mai mari greseli la pariuri online este aceea de a nu fi in totalitate obiectiv atunci cand plasezi o miza. Cel mai facil exemplu in acest sens este cel in care alegi sa pariezi pe echipa sau sportivul favorit, indiferent de disciplina la care evolueaza (fotbal, tenis, handbal, baschet etc).

Bineinteles, intotdeauna va exista o doza de subiectivitate atunci cand analizezi echipa de suflet sau sportivul pe care il simti cel mai apropiat, fapt care va duce, aproape sigur, la un pariu necastigator. Acest lucru chiar ii face pe unii sa parieze mereu contra favoritilor lor, in ideea ca fie se vor bucura pentru victoria acestora, fie se vor imbogati. Totusi, nu recomandam nici aceasta “gaselnita”.

Nu in ultimul rand, la pariuri online, niciodata nu trebuie sa iti propui sa recuperezi o suma pierduta intr-un timp foarte scurt. Uneori, se mai intampla ca un bilet generos sa fie declarat necastigator la ultima faza a unuia dintre meciuri, iar in acele momente se testeaza adevaratul caracter al pariorului.

Daca intri in panica si incep sa plasezi mize haotic, sperand sa recuperezi pierderea, nu vei castiga nimic, nici la propriu, nici la figurat. In schimb, ce trebuie sa faci este sa iei o pauza de la acest “sport”, sa iti revii din punct de vedere psihic, dupa care poti incepe sa investesti din nou in bilete cu potential.

In concluzie, asa cum am spus si in titlul articolului, moderatia este cuvantul de ordine atunci cand plasezi pariuri online. Cat timp vei respecta cele trei reguli descrise mai sus, activitatea de betting va fi una amuzanta, destresanta si competitiva. In caz contrar, se poate ajunge la comportamente si atitudini reprobabile, precum dependenta sau chiar unele caderi nervoase, care cu siguranta nu sunt apreciate si recomandate.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Related posts

Îngrijorare în Las Vegas, după apariția primului caz de coronavirus

Tirdea Ionut

Poșta Română- profit brut de 12,3 milioane de lei

Stefana Muresan

2018, un an excelent pentru Evolution Gaming

Tirdea Ionut

Gala Premiilor ABSL își așteaptă câștigătorii

Ionut Oprea

Electric Castle 2017 mai mult decât muzică bună

A. I.

Ce tipuri de cuptor pentru pizza vă oferă un furnizor profesionist?

A. I.

Class not Mass Fashion & Design Market

Ionut Oprea

Photo Booth perfect pentru evenimentul tau

A. I.

Peste 7000 de persoane la Sibiu Jazz Festival 2017

Raluca Ursu

Renault oferă noi drumuri pentru mobilitate

A. I.

Bistrița Năsăud: Un artist a creat un sat tradiţional la poalele Munţilor Rodnei

redactia

Ce este si cum va schimba lumea tehnologia 5G

Tirdea Ionut

#HelpMihai – Mihai are SMA. O poveste cât o viață-ntreagă

Ligia Voro

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Ionut Oprea

~Video 3

Ryanair vrea să opereze curse low cost de pe aeroportul din Sibiu

Stefana Muresan

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

A. I.

„Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca

Ionut Oprea

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Nicolae Pop

Hattrick Office Building in Sibiu

Ionut Oprea

Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

A. I.

ALINSO: 10 years anniversary at Ploiesti West Park

Ionut Oprea

Leave a Comment