Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austria Showcase: Infrastructură

17.05.2021 – 20.05.2021
București, Brașov, Sibiu, Alba Iulia

Mai multe companii austriece active în domeniul infrastructurii, respectiv al tehnologiei din infrastructura rutieră, al tehnologiilor urbane (“Smart Cities”), al proiectelor derulate pe aeroporturi (“Smart Airports”), etc. vor vizita mai multe orașe din România precum București, Brasov, Sibiu și Alba Iulia și se vor interesa de posibilitățile de colaborare, de derulare a unor proiecte comune cu firmele locale și de investiții în domeniile infrastructurii rutiere & tehnologie urbană.

Scopul evenimentului este de a contura participanților austrieci o vedere de ansamblu asupra provocărilor acestui sector din România și de a facilita acestora încheierea de noi parteneriate cu firmele locale.

Din delegatie fac parte la acest moment, ofertanți de sisteme pentru creșterea siguranței circulației traficului rutier și pe calea ferată (firmele EBE Solutions și Gmundner Fertigteile), dezvoltatori de proiecte din domeniul protecției mediului și al tehnologiei urbane (firma ContraPlusUltra și Institutul austriac de cercetare în tehnologie, AIT Austrian Institute), tehnologii pentru construcția și iluminarea clădirilor (firma Berger), soluții de înaltă eficiență energetică pentru transmiterea căldurii și a agentului termic (firmele Klinger Fluid Control și Ingrid Blecha) și nu în ultimul rând, ofertanți de sisteme de securitate pentru aeroporturi și soluții împotriva incendiilor (firmele Dynell și Rosenbauer International).

O primă vedere de ansamblu despre companii austriece din acest domeniu de activitate, vă oferă seria de publicații tematice „fresh view“download, aici

V-am trezit interesul și doriți să întâlniți delegația austriacă? 

Mai multe informații vă poate oferi Mihaela Dinu, T +40 372 068 900 | E bucharest@advantageaustria.org.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Handling Logistics reabilitează două clădiri din Zalău

Articolul următor

Târgul de Cariere Oradea se va desfășura online, vineri 23 aprilie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share