Agricultura Ultimele stiri

Pioneer® aniversează 95 de ani ca lider în agricultură

Succesul durabil al mărcii Pioneer reflectă preocuparea centrală a companiei Corteva Agriscience de a pune inovarea în slujba fermierilor, pentru maximizarea producției și perpetuarea afacerilor

De 95 de ani, Pioneer mișcă industria agricolă înainte. Ceea ce a început cu ideea de hibrid de porumb în 1926, a înflorit într-un brand recunoscut la nivel mondial, deținut de Corteva Agriscience, o compania globală dedicată integral agriculturii, recunoscută pentru faptul că furnizează fermierilor inovații de neegalat.

Pioneer a fost una dintre primele companii de semințe care a produs genetică hibridă avansată și, ca marcă globală de semințe a Corteva Agriscience, Pioneer continuă să fie cel mai de succes și recunoscut brand din industrie.

„Produsele și serviciile marca Pioneer® oferă fermierilor cele mai inovatoare soluții de pe piață, astfel încât aceștia să-și poată maximiza productivitatea și să obțină recoltele de care avem nevoie pentru a hrăni o lume în continuă creștere”, a declarat Jim Collins, Chief Executive Officer, Corteva Agriscience. „De 95 de ani apărăm cauza fermierilor, investim în comunități și promovăm soluții agricole durabile. Vom continua să facem aceste lucruri pentru mulți ani de acum înainte.”

Originară din Midwest-ul American, Pioneer operează acum la scară globală. În Romania, Pioneer a adus încă de acum aproape o jumatate de secol hibrizi performanți de porumb. In zilele noastre, compania a devenit o prezență de referință în peisajul industriei agricole autohtone, unde a investit în cercetare pentru a furniza genetică adaptată acestei regiuni pedo-climatice și în capacități de producție la cele mai moderne standarde la nivel mondial. Pioneer valorifică superior tradiția locală în producerea de semințe și România continuă, astfel, să fie unul dintre jucătorii de top din UE pe această piață, aprovizionând atât destinații din UE, cât și piețe extra-comunitare.

„Pioneer a contribuit la modelarea agriculturii nu doar în SUA, ci la nivel global”, a spus Jean Ionescu, Country Leader Romania si Moldova. „Firma are o prezență îndelungată și stabilă în Europa Centrala si de Est și pune la dispoziția fermierilor semințe de calitate, instrumente agronomice și sprijinul de care au nevoie pentru a avea succes.”

„Ne vom strădui în continuare să ne ajutăm clienții să îmbunătățească an de an performanța fermelor, prin cunoștiinte agronomice de ultimă generație, agricultură digitală și expertiză financiară – scopul nostru fiind întotdeauna ca aceștia să obțină rezultate excepționale și să își atingă pe deplin potențialul. Conform viziunii noastre referitoare la durabilitate, vom colabora cu fermierii pentru a-i ajuta să-și construiască exploatații moderne, profitând de resursele bogate pe care le oferă solul și protejând bogăția acestuia.”

Timp de aproape un secol, accentul pus de Pioneer pe inovarea continuă în beneficiul clienților a dus la creșterea productivității, la practici mai durabile și la îmbunătățiri în zone considerate anterior de neatins. Cu un portofoliu de neegalat în ceea ce privește semințele, cu performanțe dovedite în timp, Pioneer s-a consolidat ca una dintre cele mai reputabile mărci din agricultură.

Veniți alături de noi cu hashtagul #BestIsYet să sărbătorim online această aniversare și împărtășiți-vă amintirile și experiențele preferate legate de brandul Pioneer.

Related posts

Companiile și spitalele investesc în sisteme de termoviziune pentru măsurarea temperaturii

Traian Dan

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

Cel mai mare muzeu în aer liber din România s-a redeschis pentru public

Ion Surdu

IBM, centru de servicii în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

2.000 de case cu ieșire la drumuri județene vor avea accesele amenajate

Nora Dumitrescu

Go StarTech – provocarea lansată start-up-urilor tech de către GoTech World și Telekom Romania

Ligia Voro

Claus Web Satu Mare a devenit „verde”

Traian Dan

Telemeaua de Sibiu a obţinut protecţie naţională, producătorii vor fi certificaţi

Stefana Muresan

Clusterele din Transilvania atrag investiții publice pentru inovare și job-uri

redactia

Peste 5 milioane de euro pentru modernizarea unui spital din Cluj, din fonduri europene

Stefana Muresan

Berliner Wine Trophy: Medalie de aur și alte cinci premii pentru vinurile de Cotnari

Stefana Muresan

Rondocarton a pornit angajările la Apahida

Nora Dumitrescu

CTP câștigă premiile Best Warehouse Development and Developer și Dezvoltatorul Industrial al anului 2018

redactia

Iustin Moldovan, două decenii în slujba Romvac Co

Stefana Muresan

Umbrărescu a început lucrările la prima autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Studiul metroului de Cluj va fi făcut de italieni și francezi

Nora Dumitrescu

Un vis devenit realitate. Stiloul Regelui Mihai I al României made by Herlitz – Pelikan

Ligia Voro

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

AZO pierde din cauza OUG 114, ministrul Agriculturii speră că va fi abrogată în Parlament

Ligia Voro

Campionii în Business din Muntenia au fost premiați pe scena Teatrului Național București

redactia

Peste 1.000 de studenți, la seminariile de educație financiară ale ASF

Ligia Voro

Hunedoara vrea peste 17 milioane de euro pentru continuarea restaurării Castelului Corvinilor

Ion Surdu

Cei mai importanți jucători din industria agriculturii și-au dat întâlnire la cea de-a VII-a ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”

Papuc Irina

Rectorul USAMV Cluj, Cornel Cătoi: „Stațiunile noastre vor funcționa ca niște centre de profit”

Transilvania Business

Leave a Comment