Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ruta Destinațiilor Europene de Excelență va trece prin Ardeal

10 județe din zonele Transilvania și Banat au fost incluse pe Ruta Destinațiilor Europene de Excelență (EDEN), recunoscută de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului ca una cultural-turistică națională.

Această rută cuprinde 20 de județe din țară și are 36 de destinații turistice. În urma concursului cu tema turismul cultural tangibil, organizat în 2017, județul Maramureș a câștigat locurile II și III, Țara Chioarului, respectiv municipiul Sighetu Marmației devenind destinații în cadrul EDEN.

De asemenea, în cadrul competiției din 2019, a cărui temă a fost turismul de sănătate și relaxare, orașul Tăuții-Măgherăuș a obținut locul I, iar stațiunea Ocna Șugatag, locul V. “Sunt mândru că Maramureșul este apreciat pentru valoarea sa turistică extraordinară. Județul Maramureș devine o prezență din ce în ce mai vizibilă pe harta turismului autohton și european.

Acest lucru nu poate decât să ne bucure. Potențialul inegalabil al județului trebuie promovat prin toate mijloacele posibile, iar includerea Maramureșului în noile rute cultural-turistice constituie o inițiativă excelentă în acest sens”, a declarat președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investory și Kidprenor au creat un joc de educație financiară

Articolul următor

Clujul și Bistrița au bătut palma pentru viitorul drum expres

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share