Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Costa Voc Impex a finalizat complexul de bazine de înot de la Săcueni

Joi, 22 aprilie, a fost făcută recepția la finalizarea lucrărilor la complexul de bazine de înot didactice din localitatea Săcueni. La recepție au participat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, președintele Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD), Vitalyos Barna și echipa tehnică. Întrucât în prezent reglementările la nivel național nu permit accesul la piscine, acesta va putea fi folosit imediat după ridicarea restricțiilor.

Complexul din Săcueni are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea proiectului se ridică la 5,4 milioane de lei, iar firma responsabilă de construcție este Costa Voc Impex SRL.

Complexul de la Săcueni are două bazine de înot

În Bihor mai sunt în lucru alte șase astfel de baze în Nucet, Beiuș, Ștei, Salonta, Marghita și Valea lui Mihai. Bugetul alocat pentru întreaga investiție, inclusiv cea din Săcueni, este de 35,7 milioane de lei. Cu excepția orașului Salonta, unde constructorul este SC Davinci SRL, în celelalte localități firma care execută lucrările este Costa Voc Impex SRL.

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aplicația Flipsnack, realizată de compania orădeană Smartware împlinește 10 ani

Articolul următor

BRK Group merge pe profit la început de an

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
4
Share