Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aplicația Flipsnack, realizată de compania orădeană Smartware împlinește 10 ani

Cu peste 6 milioane de utilizatori la nivel mondial, Flipsnack este un brand deținut de către Gabriel Ciordaș, CEO Smartware. Aplicația este un proiect IT realizat în întregime în cadrul companiei românești Smartware, care are operațiuni în Oradea (Săldăbagiu de Munte, Bihor).

Lansarea pe piață a aplicației web Flipsnack a avut loc în anul 2011. În această lună, în data de 21 aprilie 2021 compania a sărbătorit aniversarea de 10 ani.

La momentul lansării Flipsnack era o aplicație simplă care transforma fișierele PDF în publicații interactive de tip Flash. De-a lungul anilor aplicația s-a dezvoltat foarte mult, ca nivel de complexitate.

În timp, a ajuns să fie una dintre cele mai folosite platforme internaționale de creare de reviste și cataloage digitale. Utilizatorii și clienții provin din toată lumea, Statele Unite reprezentând cea mai mare piață de achiziție. În prezent, Flipsnack are printre clienți branduri mari, internaționale, cum ar fi Hilton, Pfizer, Pandora, Decathlon și HBO.

În anii 2019-2021 echipa Flipsnack s-a dublat, apoi triplat și această creștere a fost pe fondul unei performanțe crescute a afacerii, cu o creștere a cifrei de afacere de până la 80% de la un an la altul.

Această performanță a fost menținută chiar și în contextul pandemiei de Covid-19, și afacerea a resimțit chiar o creștere mai accelerată în această perioadă. Flipsnack a reușit să suplinească anumite nevoi de comunicare ale companiilor, generate de criză. Companiile au fost nevoie să găsească soluții digitale de comunicare, atât pentru comunicarea internă cu angajații remote, cât și cu clienți sau parteneri.

Cea mai mare clădire CLT din sud-estul Europei

Pe lângă aniversare, anul 2021 a fost marcat și de momentul mutării într-un sediu nou în Săldăbagiu de Munte. Clădirea în care lucrează echipa Flipsnack a fost proiectată în anul 2019 și a fost finalizată în 2020. E o clădire de birouri modernă, care pare desprinsă de pe paginile unei reviste de arhitectură.

Cea mai mare clădire de CLT din sud-estul Europei

Aceasta este realizată integral din CLT, reprezentând cea mai mare clădire de CLT din sud-estul Europei. Structura din CLT (cross laminated timber) este realizată precum un puzzle uriaș. Fiecare piesă din care e formată clădirea, a fost proiectată individual, ținându-se cont de toate caracteristicile ei: grosime, calitate față și finisaj, mod de fixare, ordine montaj, găuri pentru instalații, până la cel mai mic detaliu, astfel încât execuția să se poată realiza într-un timp record.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transformarea digitală a Clujului va merge pe o linie ecologică

Articolul următor

Costa Voc Impex a finalizat complexul de bazine de înot de la Săcueni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share