Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Klarwin, acord cu Zona Metropolitană Cluj

Liderul european în sisteme de purificare Klarwin a semnat un acord de colaborare cu Asociația Zona Metropolitană Cluj (ZMC) în vederea creșterii accesului la apă potabilă pentru comunitățile defavorizate din acest perimetru.

Klarwin este unul dintre liderii tehnologici în epurarea apelor reziduale și în tratarea surselor de apă în vederea potabilizării. Proiectul de la Pata-Rât va fi realizat în colaborare cu ZMC. Aceasta va identifica locațiile potrivite pentru amplasarea de soluții tehnice, trasee de utilități și va asigura facilitarea comunitară.

„După trei ani de parteneriat cu autoritățile locale, timp în care am construit încredere și am demonstrat competență tehnică și profesională prin epurarea a 100.000 mc de levigat din depozitul neconform de deșeuri menajere de la Pata-Rât, am decis să ne implicăm într-un proiect ce răspunde nevoilor comunităților din vecinătate. E datoria noastră să identificăm și să implementăm soluții care să le asigure locuitorilor un acces mai facil la apă potabilă”, a declarat Lucian Pavel, manager departament protecția mediului în Klarwin.

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de partener al Pall Corporation și parte a Danaher Corporation, furnizează servicii și produse inovative marilor corporații din domeniile farmaceutic, ape potabile și industriale, energie, producție de mașini.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AirportLabs își extinde aplicația în aerogările din Transilvania

Articolul următor

Transurbis Zalău și-a mărit flota printr-un proiect european

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share