Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Baia Mare a inaugurat cursa de Egipt

Prima cursă turistică spre Egipt de pe Aeroportul Internațional Maramureș (AIM) a fost operată de compania Aegean Airlines.

Zborul este realizat în parteneriat cu agenția Sfara Tours și are ca destinație stațiunea Hurghada. O altă companie care urmează să efectueze curse de pe AIM este HiSky, care va opera, în perioada mai – octombrie, zboruri charter pentru tour-operatorul Amara, tot pe relația Hurghada.

Printre destinațiile de vacanță ale HiSky din România se mai numără Hurghada, Antalya, Monastir, Agadir, Sharm El Sheikh. „Vom opera zboruri charter de pe și spre patru aeroporturi românești, iar asta ne oferă posibilitatea să le transformăm cu ușurință în baze operaționale permanente ale companiei noastre”, a declarat comandantul Iulian Scorpan, director general al HiSky.

Consilierii județeni au aprobat modernizarea terminalului pentru pasageri la AIM. Proiectul înseamnă 309 de milioane de lei, cu o durată de realizare a lucrărilor de 24 de luni. Aeroportul ar urma să aibă, după extindere, o suprafață de 15.000 mp, o capacitate mai mare de trafic aerian și utilitățile unei aerogări de top.

Proiectul a fost programat spre finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare. De asemenea, ambasadorul David Saranga a promis că va face demersuri pentru a concretiza o linie aeriană între Israel și Baia Mare, în urma investițiilor în modernizarea AIM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centre de vaccinare la firmele cu peste 100 de angajați din Sălaj

Articolul următor

Trei oferte pentru parcarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share