Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EnergoBit se orientează spre energia din surse regenerabile

Integratorul clujean de soluții energetice se află în faza de proiectare de capacități de energie regenerabilă de 2.000 MW în sistem fotovoltaic și de 1.000 MW în sistem eolian.

Mihaela Coroiu, marketing strategy director al Energobit, a spus, în cadrul unei conferințe organizate de Energynomics, că România ar trebui să se orienteze și către proiecte mici și mijlocii în domeniul energetic, cu termene de implementare mai reduse și bugete mai accesibile.

Acestea pot asigura indicatorii de la nivelul unui proiect mare, doar că vor veni mai devreme și mai ieftin, consideră oficialul EnergoBit. „Suntem în faza de proiectare a 3.000 MW putere instalată în proiectele de energie regenerabilă, majoritatea fotovoltaice (2.000 MW), dar și eoliene (1.000 MW). Noi am derulat proiecte de 20.000 MW în precedentul val, din 2008 încoace”.

Municipiul Cluj-Napoca s-a înscris pe direcția verde, digital, rezilient, prin care orașele europene urmăresc să îmbunătățească tot mai mult calitatea vieții cetățenilor, a anunțat primarul Emil Boc. Printre participanții la eveniment s-au mai numărat reprezentanți ai companiilor Wiren, Bjorn Heizung, ACE Industrial Software.

Total
35
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălajul vrea să cumpere Castelul Wesselenyi

Articolul următor

Aeroportul Charles de Gaulle, conectat cu Transilvania

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
35
Share