Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EnergoBit se orientează spre energia din surse regenerabile

Integratorul clujean de soluții energetice se află în faza de proiectare de capacități de energie regenerabilă de 2.000 MW în sistem fotovoltaic și de 1.000 MW în sistem eolian.

Mihaela Coroiu, marketing strategy director al Energobit, a spus, în cadrul unei conferințe organizate de Energynomics, că România ar trebui să se orienteze și către proiecte mici și mijlocii în domeniul energetic, cu termene de implementare mai reduse și bugete mai accesibile.

Acestea pot asigura indicatorii de la nivelul unui proiect mare, doar că vor veni mai devreme și mai ieftin, consideră oficialul EnergoBit. „Suntem în faza de proiectare a 3.000 MW putere instalată în proiectele de energie regenerabilă, majoritatea fotovoltaice (2.000 MW), dar și eoliene (1.000 MW). Noi am derulat proiecte de 20.000 MW în precedentul val, din 2008 încoace”.

Municipiul Cluj-Napoca s-a înscris pe direcția verde, digital, rezilient, prin care orașele europene urmăresc să îmbunătățească tot mai mult calitatea vieții cetățenilor, a anunțat primarul Emil Boc. Printre participanții la eveniment s-au mai numărat reprezentanți ai companiilor Wiren, Bjorn Heizung, ACE Industrial Software.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălajul vrea să cumpere Castelul Wesselenyi

Articolul următor

Aeroportul Charles de Gaulle, conectat cu Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share