POZITIV TB

Bosch deschide un centru de vaccinare în cadrul fabricii pentru componente auto electronice din Cluj

bosch centru de vaccinare
  • Unitatea de producție din Cluj se alătură inițiativei Instituției Prefectului Județului Cluj pentru a limita răspândirea pandemiei
  • Bosch a deschis în mod oficial un centru de vaccinare în Cluj, în data de 26 aprilie
  • Vaccinarea este gratuită și voluntară și este disponibilă tuturor angajaților Bosch din regiunea Cluj și unei rude a acestora, precum și furnizorilor companiei și personalului care lucrează la alte două companii din cadrul parcului industrial Tetarom III.

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii, continuă lupta împotriva răspândirii pandemiei Covid-19 și se alătură inițiativei Instituției Prefectului Județului Cluj, care vizează reducerea ratei de incidență în județ, prin găzduirea unui centru de vaccinare în cadrul fabricii din Cluj, începând cu 26 aprilie. Centrul va asigura accesul facil la imunizare pentru toți angajații Bosch din regiune, precum și pentru toți angajații furnizorilor externi Bosch, care își desfășoară activitatea zilnică în cadrul unității de producție. De asemenea, noul centru de vaccinare va fi disponibil și pentru alte două companii amplasate în parcul industrial Tetarom III. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuiește.

Centrul este gestionat și coordonat de către Ministerul Apărării Naționale și de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19. Personalul medical specializat și pregătit corespunzător va monitoriza cu atenție întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Național de Vaccinări.

„Sănătatea și siguranța angajaților noștri este o prioritate de top pentru noi și, în timp ce observăm răspândirea constantă a virusului, considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârșitul pandemiei și revenirea la o viață normală”, a afirmat Monica Constantinescu, directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj. „Bosch a menținut o legătură strânsă cu autoritățile statului, pentru a sprijini campania națională de vaccinare. De aceea, am primit cu deschidere propunerea inițiată de Instituția Prefectului Județului Cluj de a organiza un centru de vaccinare în cadrul locației nostru din parcul industrial Tetarom III,” a adăugat Constantinescu.

Sănătatea angajaților reprezintă o prioritate pentru Bosch
Bosch s-a concentrat în mod prioritar pentru a menține sănătateași siguranța angajaților săi, implementând astfel o gamă largă de măsuri de protecție și de prevenție. Astfel, compania și-a putut continua activitatea și a putut asigura în continuare locurile de muncă pentru miile de persoane angajate pe plan local. Unitatea de producție din Cluj a urmărit îndeaproape criza sanitară și a introdus în mod constant măsuri noi în acord cu recomandările oficiale. În plus, compania a acordat o atenție deosebită comunicării interne active și transparente, pentru a crește gradul de conștientizare a importanței măsurilor preventive, atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Related posts

Surpriză electrică la Transylvania Classic Sibiu – BMW Group România va anunţa un proiect special de motorsport

Papuc Irina

POZITIV TB: Dr. Sebastian Văduva – „Criza este și un fenomen economic de curățire a sistemului”

Traian Dan

POZITIV TB: Călin Mihoc – „Adevărații antreprenori nu se vor da bătuți, ci vor merge înainte”

Traian Dan

Economistul Walter Block susține conferința “THE 𝗣𝗔𝗡𝗗𝗘𝗠𝗜𝗖 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗩𝗘𝗡𝗧𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗠”. Un eveniment Academeya

Ligia Voro

Patricia Maria Ştirbu, președinte Summit Agro Romania: Puterea Pamântului (RO&ENG)

redactia

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: “Implică-te! Părerea ta contează! Comisia Europeană lansează consultarea publică privind politica de promovare a produselor agroalimentare!”

Ligia Voro

#OpenVienna – Open for Business!

Ionut Oprea

90 de tineri vulnerabili vor lucra cu cele mai noi tehnologii la primul Solidarity FabLab din România

Transilvania Business

Azi se împlinesc 101 ani de la instaurarea administrației românești la Oradea

Traian Dan

Companiile și spitalele investesc în sisteme de termoviziune pentru măsurarea temperaturii

Traian Dan

Munca într-o multinațională: 4 avantaje de neratat, pentru care merită să te angajezi la Luxoft

redactia

International Alexander SRL – Profesioniști în transporturi

Ioan Sandor

Măsuri suplimentare pentru siguranța resursei umane și a mărfurilor în parcul logistic Urbano Cluj Vest pentru a finaliza lucrările la termen

Ligia Voro

Avocatul mureșean Vasile Costea: „Dacă vrei să ții pasul cu vremurile, trebuie să ții cont de dezvoltarea economică”

Ligia Voro

Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresident & Board Representative – Autonova Satu Mare: „Să punem la punct infrastructura rutieră, feroviară, maritimă și aeriană…”

Gruita Ienasoiu

BusinessMark dă startul unei noi ediții online a evenimentului „Magnetico. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”

redactia

POZITIV TB: Ec. Teodor Giurgiu, președinte Federalcoop Satu Mare – “Criza a arătat cât de important este ca la produsele alimentare strategice să ne putem baza pe producția internă”    

Ligia Voro

CFO Conference – eveniment online

Ionut Oprea

CEE BSC Executive Leaders Roundtable – 26 January 2021

Ionut Oprea

Soluția Air Up Ventilator, dezvoltată de la Cluj-Napoca, primește suport financiar în Future Makers

Ligia Voro

Ce trebuie să știți despre obținerea Certificatului de Situație de Urgență

Ligia Voro

Testare COVID-19 în sistem pool-testing la Satu Mare, susținută de antreprenorii locali

Ligia Voro

Proiect de 5,4 de milioane de lei, finalizat de Kodagro la Ganesti

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 3: DAW Bența produce cu grijă față de mediu ­și investe­ște constant în inovație ­și cercetare

redactia

Leave a Comment