Real Estate Sibiu Ultimele stiri

Tranzacție: Apx Hotels a cumpărat fostul Hotel Libra din Sibiu pentru 1.85 mil euro

Grupul APX Hotels își crește portofoliul cu un nou hotel de 4 stele în centrul Sibiului. Fostul hotel Libra a fost tranzacționat, prin intermediul companiei Crosspoint Real Estate, pentru 1.85mil, în cursul anului trecut. Lucrările de renovare se apropie de final, adăugând ultimele detalii de design, iar în iulie 2021, noul Hermanns Hotel va găzdui primii oaspeți.

Hermanns Hotel este dedicat atât clienților business, cât și leisure și va avea o capacitate de 71 de camere, 2 săli de conferință de 45 și respectiv 100 de persoane, un centru Spa modern – dotat cu piscină interioară, saună, hammam, baie de aburi, săli de masaj, salină, zonă de relaxare și sala de fitness. Restaurantul hotelului denumit Restaurant FAIN – cu specific italienesc – va avea o capacitate de 100 de persoane la interior și 80 de persoane pe terasă. Meniul, realizat cu foarte multă atenție din ingrediente premium, locale și internaționale, precum și cuptorul cu lemne de ultimă generație, vor oferi o experiență culinară desăvârșită.

„Suntem foarte entuziasmați de deschiderea noului hotel, Hotel Hermanns Sibiu, al cincilea hotel din cadrul grupului APX Hotels și este situat în proximitatea centrului istoric. Acesta dispune de absolut toate facilitățile necesare pentru a crea clientilor noștri o experiență memorabilă și oferă câteva elemente inovative, chiar unice pe piața hotelieră din România, care vor surprinde, cu siguranță, oaspeții noștri. Îi suntem recunoscători și îi mulțumim încă o dată consultantului care a făcut posibilă această tranzacție. Hotel Hermanns va fi, cu siguranță, un hotel de referință pentru Sibiu și pentru întreaga regiune”, a declarat Măriuca Cristea, Chief Strategy Officer, Apx Hotels.

Fostul hotel Libra se afla într-o stare avansată de degradare și a necesitat, ulterior achiziției, o investiție în renovare estimată la aproximativ 5 mil. euro.

“Sunt bucuroasă că am putut asista vânzarea actualului hotelul Hermann din Sibiu, mai ales în vremuri de pandemie. Sper că această tranzacție să inspire și alți jucători din domeniu și să îi ajute să privească cu entuziasm în viitorul apropiat, atunci când oamenii vor relua călătoriile odată cu vaccinarea și imunizarea în masă. Cel mai mult, mă bucură faptul că am putut să aduc o contribuție mică pentru turismul local in Sibiu – Capitală Europeană Culturală.”, spune Oana Popescu, Associate Director Residential Capital Markets, Crosspoint Real Estate, consultantul care s-a ocupat de această tranzacție.

Despre Apx Hotels

APX Hotels deține în acest moment 5 hoteluri de 4 stele, dintre care 3 hoteluri în București: Union Plaza Hotel 4*, Filitti Boutique 4*, Venis Boutique 4*, 1 hotel în Vulcan, judetul Brașov – Wolkendorf BioHotel &Spa 4* și 1 hotel în Sibiu: Hermanns Hotel 4*.

Despre Crosspoint Real Estate

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,74 mld GBP generate în 2020.

Related posts

COMM360: Reputația – greu de construit, ușor de distrus

Transilvania Business

Contracte noi pentru 67 km din Autostrada Brașov – Borș

Nora Dumitrescu

UVT și ADR Vest au semnat al doilea contract de finanțare pentru reabilitarea Facultății de Chimie, Biologie și Geografie

Stefana Muresan

Orange aduce inovaţia 5G la UNTOLD

Ligia Voro

Un informatician din Jibou și-a făcut lanț de săli de evenimente

Nora Dumitrescu

Laboratoarele de analize medicale, business de succes în România. Profitul a crescut de 6 ori în ultimii 8 ani – analiză Frames

Papuc Irina

Laptele crud de măgăriță, mină de aur pentru doi bihoreni

Traian Dan

Imoteca, the residential experts: cum sa inovezi în imobiliare în 2018

redactia

MG TEC Industry investeşte 79 mil. euro într-o fabrică de produse igienico-sanitare la Dej

redactia

Steve Wozniak to give keynote speech at MIPIM 2020

Ionut Oprea

Altex și-a redeschis magazinele din Cluj

Nora Dumitrescu

Baia Mare va avea parc tehnologic de 50 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Două noi locomotive Transmontana produse la Craiova au fost livrate suedezilor de la Green Cargo

Ion Surdu

Se reia transportul auto și feroviar de călători între România și Ungaria

Traian Dan

Weinfest Medias 2019. Turrepitz – paznicul cetății – te cheamă în vechea metropolă de vin a Transilvaniei

Nicolae Pop

Produsele de Sibiu promovate la târgul gastronomic de la Poznan

Stefana Muresan

Prima ediție a ”Barometrului de securitate energetică” 

Ligia Voro

Comuna din România care a absorbit cele mai multe fonduri realizează 50% din venituri din fonduri proprii, pe una din cele mai puternice platforme industriale din Alba

redactia

Târgul de Crăciun Oradea își va deschide porțile în 29 noiembrie

Traian Dan

Five billion euros of development projects to be showcased at the Hungarian booth of EXPO REAL in Munich

Ionut Oprea

Cutia neagră pentru mașini, realizată la Iași cu fonduri europene pentru cercetare

redactia

Condmag Braşov, afaceri de 3,3 mil. lei în 2018

redactia

Angajații Universității Babeș-Bolyai, acces la burse pe trei continente

Nora Dumitrescu

Grupul MedLife își consolidează poziția în sud-estul țării și inaugurează a doua hyperclinică în Galați

Papuc Irina

Leave a Comment