Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru de curierat de 22 de milioane de euro la Cluj

Fan Courier își va deschide în septembrie anul viitor centrul său regional de la Cluj-Napoca, pe 45.000 mp.

Liderul pieței românești de curierat are în derulare investiţii de 30 de milioane de euro, în contextul în care proiectul prin­cipal constă în construirea celui de-al treilea mare hub logistic al com­pa­niei, pe un teren de 45.000 mp din Cluj, a explicat Neculai Mihai, cofo­dator al FAN Courier, potrivit ZF.

„Am reuşit să mai achiziţionăm teren şi am reproiectat. Acum avem acolo o suprafaţă de 45.000 mp şi vom con­strui un depozit specific Fan. Avem un şantier, deci, la Cluj, acolo va fi o investiţie în jur de 11 milioane de euro şi va mai fi încă o investiţie, de 11 milioane de euro, într-o bandă de sortat şi decartat coletele. Sperăm ca investiţia de la Cluj să fie gata anul viitor, în septembrie“.

Operatorul de curierat a ajuns anul trecut la afaceri de 1 miliard de lei. Acesta a fost fondat de antreprenorii Neculai Mihai, Adrian Mihai şi Felix Pătrăşcanu. Mihai a achiziţionat și o participaţie minoritară în platforma Pony Car Sharing. Fan Courier are 130 de agenţii în România. Echipa este formată din 7.600 de oameni, dintre care 3.400 de angajaţi, iar restul, colaboratori în toată ţara. 3.500 sunt curieri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cristian Cismaru, Asociația My Transylvania: „În turismul românesc se va întâmpla o substituire de clienți: localnicii îi vor înlocui pe turiștii străini”

Articolul următor

Harri Kiiski, CEO al companiei: “Azomureș nu este, în mod necesar, problema, dar poate fi parte a soluției”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share