Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transylvania Tech News, prima publicație de Tech din Transilvania, lansată la Oradea

Transylvania Tech News, prima publicație online de știri a industriei Tech din Transilvania, este inițiată de Oradea Tech Hub și realizată exclusiv de către voluntari.

Transylvania Tech News este o publicație online de știri care și-a propus să le prezinte antreprenorilor, investitorilor și profesioniștilor beneficiile sistemului de tehnologie din Transilvania, oportunitățile de investiții și avantajele oferite de diversele huburi din regiune pentru dezvoltarea companiilor de tehnologie și a startup-urilor”, ne-a declarat Naomi Pentie, Community Manager Oradea Tech Hub.

Inițiată de Oradea Tech Hub, susținută exclusiv din munca și dedicarea voluntarilor, Transylvania Tech News va promova evenimente interesante din zona de IT transilvăneană, va prezenta știri utile, informații la zi din activitatea companiilor de tehnologie din Transilvania, povești de succes ori felul în care eșecurile au contribuit la îmbogățirea experienței investitorilor din domeniu.

Publicația este deschisă tuturor celor care doresc să contribuie și să promoveze comunitatea de tehnologie din Transilvania. Cei care dorescă să scrie articole în limba engleză despre industria tech din Transilvania, sau dacă au noutăți, informații relevante despre companiile și evenimentele de tech, pot scrie la adresa hi@transylvaniatech.news

Transylvania Tech News prezintă lumii companii, afaceri, oameni, idei tech din Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADR Vest negociază direct la Bruxelles alocarea a peste un miliard de euro la nivelul regiunii

Articolul următor

Clinica de Balneologie din Timișoara va fi reabilitată și extinsă cu 13 milioane de lei, cea mai mare parte fiind bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share