Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austriecii de la Terra Holding vor miza pe centrele regionale din Ardeal

Valoarea investiției grupului Terra în România, cu sedii regionale în Turda, Brașov sau Timișoara, se ridică la 15 milioane de euro.

„În 2020 întreaga echipă de 135 de oameni s-a mobilizat și împreună, am căutat soluții de redresare, consolidare și creștere. Toate companiile au fost încercate într-un fel sau altul în acest an și cu toții am întâmpinat diverse provocări, pe marginea crizei sanitare și a pandemiei.

Piața construcțiilor este stabilă și nu a fost puternic afectată, de la niveleul autorităților centrale sunt anunțate proiecte noi de infrastructură, iar clienții arată un apetit crescut pentru a livra rezultate pozitive” a declarat Victor Vasluian, director general al Terra România.

El estimează vânzări de 42 de milioane euro, în creștere cu 15% față de anul precedent. Grupul austriac este reprezentat în țara noastră de trei entități juridice: Terra România Utilaje de Construcţii, Terra Palfinger, RentAll. Acestea asigură vânzarea utilajelor, servicii postvânzare de mentenanță sau finanțare. Grupul reprezintă pe piață brandurile JCB, Sennebogen, Rubblemaster, Dynapac, Palfinger, Bell, Arjes, Pronar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EBRD invests €67 million in VGP NV green bonds

Articolul următor

La Oradea se va construi cel mai modern spital de boli infecțioase din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share