Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Autonom a integrat BTOL

Compania Autonom Services a raportat înglobarea fostei divizii de leasing auto a grupului Banca Transilvania Cluj.

Autonom analizează acum potențiale achiziții de firme compatibile cu modelul său de business, după ce a integrat BT Operational Leasing (BTOL). Fuziunea a permis dezvoltarea diviziei sale de leasing operațional, prin creșterea portofoliului de clienți și a activelor deținute, și colaborarea strânsă cu grupul financiar local  Banca Transilvania.

„Modelul nostru de afaceri este pregătit să continue să evalueze toate oportunitățile de creștere sustenabilă, organică și prin achiziții de companii compatibile” spune cofondatorul Marius Ștefan. Compania a fost înființată la Piatra Neamț, ca  furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare.

Acum operează o rețea de 44 de agenții cu sediul în 30 de orașe din România, Ungaria și Serbia. În toate diviziile, Autonom are 500 de angajați și operează o flotă de 9.000 de mașini. Autonom Services, cea mai extinsă rețea de servicii de mobilitate din România, a anunțat finalizarea procesului de absorbție a BTOL. Tranzacția s-a ridicat la 28 de milioane de lei, conform raportului financiar al BT din 2018.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

800 de ani de la atestarea documentară a Ciumbrud: Domeniul Ciumbrud pregătește un vin aniversar și pariază pe vinul la doze

Articolul următor

Schimbare la conducerea Ursus: vine Barnett, Constantinescu pleacă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share