Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbare la conducerea Ursus: vine Barnett, Constantinescu pleacă

Noul președinte al companiei Ursus Breweries România (UBR) va fi Paul Barnett, poziție pe care o va ocupa începând cu luna iunie.

În același timp, Dragoș Constantinescu este promovat în rolul de managing director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International (AEI). Barnett a fost vicepreședinte de vânzări în cadrul AEI Cehia, șef al departamentului european de shopper marketing la SABMiller (Elveția), director regional de vânzări Asia Pacific la Johnson & Johnson (Singapore).

„Sunt nerăbdător să duc mai departe proiectele și inițiativele existente, precum și să dezvoltăm împreună unele noi, la care să contribui prin experiența dobândită până acum în vibranta industrie a berii”, a declarat Paul Barnett, conform Retail FMCG.

După doi ani în rolul de președinte al UBR și managing director al Asahi Breweries Romania & Hungary, Constantinescu este promovat ca managing director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul AEI.

UBR este cel mai mare producător de bere din România, dar are în portofoliu și marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o minifacilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, UBR face parte din AEI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Autonom a integrat BTOL

Articolul următor

Succes al industriei sportive: Clujul va găzdui un turneu WTA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share