Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ryanair și Wizz Air anunță reluarea curselor de la Timișoara la Milano – Bergamo și Valencia

Compania aeriană Ryanair a anunțat că a reluat zborurile realizate pe ruta Timișoara – Milano Bergamo. Anunțul vine după ce și o altă companie, Wizz air a anunțat reluarea curselor spre Valencia.

Se reiau zborurile internaționale spre două destinații, de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Astfel, din 3 mai a avut loc reluarea curselor aeriene de la Timișoara spre destinația Milano-Bergamo operate de compania aeriană Ryanair. De pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara vor decola, de trei ori pe săptămână, avioane spre aeroportul Milano-Bergamo. Zborurile vor fi în zilele de luni, vineri și sâmbătă. Mai multe informații despre programul zborurilor și rezervări bilete de avion: www.ryanair.com/ro.

Totodată, începând din data de 2 mai, compania Wizz Air a anunțat pornirea curselor dintre Timișoara și Valencia, curse vor fi operate în zilele de duminica si miercuri.

Cei care doresc sa călătorească în Spania, sunt atenționați de compania aeriană să se intereseze din timp despre condițiile de călătorie spre destinația amintită, având în vedere problemele legate de pandemia de COVID-19.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șomajul tehnic a adus 248 de milioane de lei pentru firmele din Timiș

Articolul următor

Maramureșul, inclus în ruta meșterilor populari din România

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
2
Share