Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Directorul Grădinii Botanice Cluj, numit prorector al UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) are din această săptămână un nou prorector pentru administrație, patrimoniu și relația cu studenții.

Mihai Pușcaș, directorul Grădinii Botanice Alexandru Borza, preia funcția de prorector după numirea conferențiarului Cristian Litan ca secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, la propunerea ministrului Cristian Teleman.

„Colegul a acceptat invitația ministrului în logica unei expertize tehnocrate, după o analiză profundă, aria românească a cercetării având nevoie de reforme masive și de o relaționare adecvată cu aria românească a învățământului superior, iar aici experiența UBB chiar poate ajuta major.

Îi mulțumesc pentru contribuțiile majore la bunul mers al universității noastre și la implementarea Programului ProUBB+, dar și pentru coordonarea aspectelor legate de măsurile antipandemie în UBB, la nivelul celor mai bune practici academice internaționale, UBB devenind chiar un reper național în acest sens.

Colegul nostru Mihai Pușcaș ni se va alătura ca prorector. La fel ca în cazul colegului Cristian Litan, realizările sale academice și experiența administrativă vorbesc de la sine și vom putea astfel continua implementarea eficientă a Programului ProUBB+”, afirmă rectorul UBB, Daniel David.

Pușcaș conduce activitatea Grădinii Botanice și este curatorul herbarului UBB. În calitate de cadru didactic al departamentului de taxonomie și ecologie al Facultății de Biologie și Geologie, predă cursurile de botanică sistematică și filogeografie. Activitatea sa de cercetare se desfășoară în biogeografie și ecologie alpină.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autobuzul electric românesc, în teste pe străzile din Baia Mare

Articolul următor

Oradea este al unsprezecelea oraș unde Bolt lansează servicii de transport

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share