Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrogrup construiește un giratoriu suspendat la București

Compania clujeană de construcții a început lucrările la un sens giratoriu menit să reducă timpii de călătorie pentru conducătorii auto care vor să ocolească Bucureștiul.

“Contribuim la dezvoltarea durabilă a municipiului prin realizarea unui sens giratoriu suspendat peste Centura de Sud, la intersecția cu Şoseaua Olteniţei. Noul sens giratoriu va spori siguranța rutieră și va reduce timpii de călătorie. Proiectul include refacerea Drumului Național 4, pe o lungime de 1.590 m, și lărgirea la patru benzi a centurii, pe o lungime de 3.690 m”, au explicat oficialii Electrogrup.

Compania clujeană a finalizat o parcare inteligentă la Oradea. Societatea din Cluj a terminat modernizarea unei stații de energie electrică din județul Brăila, într-un proiect de 8,1 milioane de lei, având ca beneficiar Electrica Muntenia Nord.

Electrogrup este unul dintre cei mai activi constructori de infrastructură de telecomunicații, Smart City și construcții civile și industriale și face parte E-Infra, grup de cinci companii, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri anuale de 100 milioane de euro.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Giganții Tenaris și Michelin, două treimi din economia Sălajului

Articolul următor

Noile apartamente ANL din Cluj vor avea loc de parcare inclus

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share