Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Impact anunță 1.096 de apartamente în Copou, la Iași

Impact dezvoltă unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din Moldova
Impact Developer & Contractor se extinde și în capitala Moldovei, unde va dezvolta unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din regiune. Proiectul GREENFIELD Copou va fi demarat în a doua jumătate a anului și este proiectat pentru a obține certificarea BREEAM Excellent.
Situat în zona Copou, una dintre cele mai atractive zone rezidențiale din Iaşi, GREENFIELD Copou va cuprinde 1.096 apartamente, dispuse în blocuri cu regim redus de înălţime (2S+P+5E). Apartamentele au o tipologie variată, de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere În acest moment sunt disponibile la vânzare unitățile din prima fază de construcție.
Ansamblul va fi livrat în două faze începând cu primul trimestru al anului 2023. La finalizare, GREENFIELD Copou va fi unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale durabile din regiunea Moldovei, dezvoltarea realizându-se conform principiilor de sustenabilitate urmărite de certificarea BREEAM Excellent. În același timp, clădirile vor avea un consum de energie aproape egal cu zero, respectând noul standard în construcţia de locuinţe, nZEB – “nearly zero energy building”, ce presupune un design sustenabil, tehnici de economisire a energiei și utilizarea de energie regenerabilă, precum panouri fotovoltaice. Din grija față de mediul înconjurător, în cadrul ansamblului va fi încurajată reciclarea prin utilizarea unui sistem de colectare selectivă a deșeurilor.
GREENFIELD Copou urmărește modelul GREENFIELD Băneasa, din București. Astfel, 42% din suprafața terenului pe care se dezvoltă ansamblul va fi alocată spațiilor verzi, asigurând zone de relaxare și spații de joacă pentru copii. Sustenabilitatea proiectului este întregită de parcarea exclusiv subterană, care permite ca în interiorul ansamblului să nu existe trafic auto. Pentru a încuraja un stil de viață sănătos pentru rezidenți, pe lângă spațiile verzi, sunt prevăzute piste și locuri de parcare pentru biciclete, dar și stații de încărcare pentru mașinile electrice.
“Suntem încrezători că locuitorii din Iași vor rezona foarte bine cu ce promitem noi prin acest ansamblu rezidențial. Ne angajăm să construim un proiect sustenabil, care să le aducă beneficii considerabile locuitorilor, să ofere un mediu înconjurător mai sănătos și să se integreze armonios în zona Copou. Ne dorim să închegăm în jurul acestui proiect o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, de apropierea faţă de natură şi care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului. Cred că mixul deosebit de atribute pe care GREENFIELD Copou îl oferă are potenţialul de a-l transforma într-un reper al dezvoltărilor rezidențiale din Iași”, a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer&Contractor.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vineri, 14 mai, începe Programul Rabla la electrocasnice ediția 2021

Articolul următor

Decontaminarea Băii Mari, bună practică în Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share