Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mercure Mediaș Binderbubi, redeschis oficial

Mercure Mediaș Binderbubi așteaptă primii oaspeți

Anul acesta, lanțul hotelier Mercure al grupului Accor va ajunge la 9 unități în România.

Mercure Mediaș Binderbubi Hotel & SPA s-a deschis oficial în urma unei renovări majore. Hotelul oferă 46 de camere și apartamente, restaurant panoramic, bar, un centru SPA și piscină, totul într-un peisaj spectaculos, pe dealul Binderbubi. Proprietatea se alătură familiei de hoteluri Mercure din România, care până la sfârșitul anului 2021, va include 9 hoteluri în 7 orașe din toată țara.

În acord cu misiunea brandului Mercure, camerele și apartamentele elegante au beneficiat de renovări semnificative și au acum o tematică inspirată din natură. Designul abordează un minimalism elegant, ce reconstituie prospețimea naturii și a dealurilor din apropiere și evocă parfumul unui câmp înflorit de lavandă. Această combinație excelentă oferă oaspeților confortul unei binemeritate vacanțe de odihnă și relaxare. La Mercure, somnul este elementul cheie pentru experiența oaspeților. Prin alegerea soluției ”Great Bed for Great Dreams”, marca oferă fiecărui oaspete un confort superior. Cadrul de pat, topperul flexibil și detașabil și o saltea cu o grosime de 30 de centimetri cu tehnologia Pocketed Air Spring®, asigură suport adaptat fiecărui turist.

”Discover Local” este programul prin care brandul Mercure își invită oaspeții să descopere farmecul autentic al fiecărui loc. Prin urmare, la Mercure Mediaș Binderbubi, turiștii se pot bucura de preparate savuroase din bucătăria tradițională și internațională, într-un restaurant spațios, cu vedere panoramică și acoperiș de sticlă. SPA-ul, zona de relaxare cu saună uscată-umedă și bio, piscina interioară semi-olimpică încălzită și sala de gimnastică, oferă turiștilor opțiuni de relaxare, adaptate nevoilor și preferințelor fiecăruia. Pentru întâlniri de afaceri și evenimente private, hotelul dispune de două săli de întâlnire cu o capacitate totală de 150 de participanți.

Mercure Mediaș Binderbubi este poziționat pe deal, lângă pădure, cu vedere către oraș. Hotelul este locul ideal pentru oaspeții care caută un moment de liniște, într-o ambianță exclusivistă. Amplasat la marginea orașului Mediaș, pe strada Plopului, numărul 30, hotelul este la doar câteva minute distanță de centrul medieval al orașului, la o oră de aeroporturile internaționale Sibiu și Târgu Mureș și la două ore distanță de viitorul aeroport internațional Brașov.

Mercure este cel mai popular brand hotelier de talie medie al Accor din întreaga lume. Cu un concept bazat pe inspirația locală, Mercure le permite turiștilor să descopere fiecare destinație și să se bucure de fiecare sejur într-un mod inedit, indiferent dacă sunt într-o călătorie de afaceri, cu familia sau prietenii. Programul „Discover Local” își propune să ofere călătorilor oportunitatea de a descoperi regiunea pe care o vizitează într-un mod autentic, din trei perspective: gastronomie, vinuri și artizant local. Mercure oferă un mod diferit de a explora lumea și diversitatea unei regiuni cu pasiune, entuziasm și naturalețe. Mercure are o rețea internațională puternică, de peste 824 de hoteluri în 62 de țări, ceea ce îl face al doilea cel mai mare brand global din segmentul său în ceea ce privește numărul de hoteluri, cu excepția Americii de Nord.

Accor este un grup hotelier, lider Mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Decontaminarea Băii Mari, bună practică în Europa

Articolul următor

Electrica, Distrigaz și Apa SA au conectat Aeroportul Brașov la utilități

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share