Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GAL-urile din Maramureș vor promova turismul ecologic

Grupurile de Acțiune Locală (GAL) din Maramureș se vor implica în dezvoltarea turismului în această regiune a țării, mai ales din fonduri europene.

Reprezentanții asociațiilor GAL s-au întâlnit cu conducerea Consiliului Județean (CJ) Maramureș. “Ne dorim ca județul nostru să se dezvolte și consider că scopul acestor asociații este comun: atragerea fondurilor nerambursabile. Depunerea unui număr important de proiecte duce la atragerea sumelor necesare pentru zonele pe care le reprezintă.

Totodată, vom avea nevoie de sprijinul GAL-urilor pentru a dezvolta turismul verde, respectiv pentru marcarea traseelor turistice, ele având posibilitatea de a atrage surse financiare suplimentare”, consideră vicepreședintele CJ, Radu Trufan.

Instituția acordă acum sprijin tuturor GAL-urilor inclusiv prin direcționarea unei sume către acestea. De asemenea, există linii de finanțare prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, unele sesiuni fiind prelungite tocmai pentru a se da posibilitatea celor interesați să depună proiecte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

5.000 de turiști într-o zi la Grădina Botanică Jibou

Articolul următor

Corteva Agriscience lansează Sclerotinia Protector, o nouă tehnologie în cultura de rapiță

Citește si:
Total
0
Share