Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kesz, aproape de terminarea noului sediu al Băncii Transilvania

Societatea de construcții Kesz România a demontat cea mai înaltă macara turn de pe șantierul viitorului sediu central al Băncii Transilvania (BT) și se apropie de finalizarea lucrărilor.

Proiectul de pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, presupune o investiție de 46 de milioane de euro, sediul BT fiind ridicat din structuri de beton monolit aparent. Societatea clujeană a pornit o campanie de racolare de ingineri și de șefi de șantier, majoritatea posturilor fiind destinate personalului cu experiență.

Kesz România lucrează la concretizarea proiectului Dacia 1, dezvoltat în București de grupul belgian Atenor. Complexul va găzdui birourile companiei ING Tech, hub-ul global de software development al grupului olandez, care a închiriat un spaţiu de 13.000 mp pentru noul sediu al companiei.

Un alt șantier important pe care activează Kesz este reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor din Gherla, derulat în parteneriat cu K & K Studio de Proiectare și cu Moebius Engineering, cu o finanțare europeană de 20 de milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-au finalizat lucrările la Pasajul Universității din Oradea

Articolul următor

Previziuni optimiste pentru autostrada dintre Cluj și Sălaj

Citește si:
Total
0
Share