Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii din Cluj și Hunedoara, reuniți la mall

Asociația Produs de Cluj (APC) și complexul comercial Shopping City Deva (SCD) au organizat o piață volantă în care membrii acesteia au avut ocazia să își vândă produsele.

Evenimentul inițiat de Consiliul Județean (CJ) Cluj a avut loc în parcarea SCD, în weekendul 14-16 mai. 40 de artizani și producători din județele Cluj și Hunedoara, precum și invitați speciali din alte județe, și-au expus roadele muncii lor din atelier sau din fermă.

“Autenticul, tradiția, și preparatele alimentare sănătoase și-au recâștigat locul cuvenit și sunt tot mai apreciate de români, de aceea considerăm că demersul nostru este cum nu se poate mai potrivit, sprijinind, totodată, o categorie afectată semnificativ de situația epidemiologică din țară”, spune Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

În standuri au fost aduse direct din ferme produse naturale din carne, brânzeturi, dulcețuri și sucuri naturale, prăjituri, ciocolată și pâine de casă, vinuri și miere de albine.

Artizanii au adus costume populare din zona Transilvaniei, accesorii și podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn. Accesul în incinta pieței a fost condiționat de purtarea măștilor de protecție și de respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din incintă au fost marcate distinct.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Jelna - o cramă cu suflet

Articolul următor

Electric Castle, amânat pe anul viitor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share