Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Deloitte România, relocare ISHO Offices la Timișoara

Deloitte România, una din cele mai importante companii de consultanță și audit din țara noastră, își relochează activitatea din Timișoara în clădirea ISHO Offices.

Operațiunile Deloitte România pentru zona de Vest a țării vor demara într-un spațiu nou situat in corpul 2 al clădirii ISHO Offices. Noul birou va fi funcțional la finalul lunii mai.

“Noul sediu răspunde nevoilor actuale ale echipei regionale a Deloitte, care deservește vestul țării din anul 2008, când am inaugurat biroul de la Timișoara. Echipa noastră locală de experți oferă servicii de audit și fiscale și facilitează accesul clienților la toate tipurile de servicii oferite de profesioniștii aflați în București, pentru a sprijini companiile din această regiune să-și identifice și valorifice potențialul de business”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Relocarea biroului regional al Deloitte România este încă un pas care confirmă angajamentul ISHO de a dezvolta la Timișoara un pol de servicii financiare de înaltă calitate, care să se alăture celorlalte companii ce desfășoară activități cu valoare adăugată ridicată în cadrul ISHO. Deloitte se alătură astfel brandurilor importante care isi confirma prezența în ISHO Offices, precum Raiffeisen Bank, OTP Bank, Bosch, HUF sau Visteon.

„Ne propunem ca ISHO să găzduiască companii importante prezente în regiune, atragerea acestora, dar și selectarea celor mai bune servicii și facilități care să deservească angajații sunt o prioritate pentru noi. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO un important pol de business pentru întreaga regiune, un hub de excelență în servicii IT, consultanță financiară și creativitate care, alături de zona de locuire și facilitățile premium oferite, vor transforma cartierul construit de noi în cel mai dinamic centru al orașului” a spus Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul IT, financiar și operațiuni care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

ISHO prinde contur pentru a deveni un centru urban plin de viață, care, alături de cele peste 1.200 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym. Lucrările de dezvoltare au continuat și în perioada pandemiei, atât pe componenta rezidențială, cât și pe cea office.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 650 de km de drumuri județene vor fi modernizate în județul Arad

Articolul următor

TB 100: Dürkopp Adler România, start bun în 2021    

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share