Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai

Pe 27 mai 1896, România fremăta cuprinsă de o emoție neobișnuită pricinuită de difuzarea primei proiecții cinematografice pe plaiuri mioritice. Câtă nerăbdare, curiozitate și interes au stârnit aceste noi inovații ce urmau să marcheze de acum înainte viața celor mai mulți dintre noi. Și iată că aproape 125 de ani mai târziu, freamătul revine, emoția crește: nu din cauza unei noi invenții, ci de această dată datorită regăsirii unui vechi prieten drag, marele ecran care revine acum la viață.

Din 27 mai 2021 porțile Cinema City se redeschid pentru toți aceia care au așteptat cu nerăbdare să-și reia locul în fotoliul lor confortabil de cinema, cu o cutie de popcorn în mână și cu inima deschisă pentru a porni în noi aventuri de neuitat.

După o îndelungată pauză de peste 1 an, întreaga industrie se întoarce la viață. Exact ca într-o producție de mari proporții și Cinema City reintră în acțiune: echipa e gata să te întâmpine în noi universuri cinematografice, 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema din 20 de orașe își deschid ușile.

După momentele dificile din ultimul an, Cinema City își reafirmă poziția de lider pe piața cinematografică din România, asumându-și rolul de locomotivă în relansarea pieței de cinema românești. Parte a Cineworld Group, cel de-al doilea mare operator la nivel mondial, Cinema City își reia investițiile în anul 2021, reafirmându-și încrederea în viitorul marelui ecran.

Ne continuăm expansiunea, deschizând două noi multiplexuri în orașele Buzău (pe 27 mai, cinema-ul cu numărul 27) și Brașov (la finele anului, numărul 28) echipate cu tehnologie inovatoare, la standarde cinematografice identice celor din marile capitale ale lumii. Mai mult chiar, demarăm în viteză și accelerăm procesul de recrutare în întreaga țară anunțând sute de noi poziții, din dorința de a ne completa și extinde echipa care să ofere tuturor celor care ne trec pragul o experiență cinematografică perfectă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers: tranzacții de 85 de milioane de euro in semestrul I

Articolul următor

Businesmenii germani din Ardeal și-au stabilit noua conducere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share