Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businesmenii germani din Ardeal și-au stabilit noua conducere

Florin Sabou va conduce în următorii trei ani Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT), iar Ludger Thol va funcționa ca președinte onorific. În directorat sunt prezenți Daniel Metz, Miguel Palma, Claudia Indreica și Erika Varga. 

“Suntem bucuroși să vă prezentăm noua echipă de conducere a Deutschsprachiger Wirtschaftsklub Nordtransilvanien, aleasă de către membri noștri în urma votului organizat în aprilie 2021.

Noul Consiliu Director (CD) este constituit din Florin Sabou, președinte; Erika Varga, vicepreședinte; Daniel Metz, vicepreședinte; Claudia Indreica, membru a Consiliului; Miguel Palma, membru al Consiliului. CD ales pentru următorii trei ani va fi în continuare sprijinit de către Ludger Thol, căruia membrii asociației i-au oferit cea mai înaltă distincție onorifică din cadrul organizației – titlul de președinte onorific.

De asemenea, CD va fi asistat de către Sorana Cernea, cenzorul asociației, și de administratorul Iulia Negrea. Dorim noii echipe mult succes în realizarea tuturor obiectivelor clubului DWNT”, au transmis reprezentanții organizației. DWNT a sărbătorit, în 2020, 10 ani de activitate.

Povestea acesteia a început în 2009, atunci când Ludger Thol, un neamț mutat în Cluj-Napoca, a pus bazele unor întâlniri lunare necesare pentru experți în căutare de soluții, veniți din Germania, Austria și Elveția, care să faciliteze acomodarea și gestionarea unor bune practici în mediul de afaceri local.

Prin sesiuni de consultanță, mediere și discuții cu specialiști care au adus valoare modelelor lor de business, întâlnirile s-au concretizat într-o asociație. Membrii ei au reușit să crească împreună, iar reușitele lor au adus un impact real asupra comunității în care s-au format.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai

Articolul următor

Regiunea Carpaților va avea strategie economică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share