Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Avioanele Wizz revin pe aeroporturile Ardealului

Aerogările din Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu-Mureș, Timișoara vor găzdui mai multe zboruri ale companiei Wizz Air, care a decis să reactiveze aceste curse.  

Compania aeriană va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinaţii din nouă ţări. Zborurile vor fi reluate până în 6 iunie. Ţările spre care se vor relua zborurile sunt Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

„Anticipând cererea de zboruri, Wizz Air reia câteva rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu-Mureş, Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava către destinaţii populare precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn.

Din nou, Wizz Air îşi demonstrează rezilienţa şi reconectează România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta”, a precizat conducerea companiei.

„Suntem entuziasmaţi să anunţăm redeschiderea a 27 de rute din România, oferind destinaţii diversificate pentru toate ocaziile, în scop de afaceri sau de vacanţă”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager al Wizz Air. Principalii concurenți pe piața aviatică din România sunt Wizz Air, Blue Air și Tarom.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitarii clujeni studiază impactul pandemiei asupra antreprenorilor

Articolul următor

Grădina Zmeilor, în topul destinațiilor ascunse ale Transilvaniei

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share