Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orașele Transilvaniei, cele mai vizitate de români în sezonul estival

Brașov, Cluj-Napoca și Sibiu sunt țintele predilecte ale turiștilor români care vor să își petreacă în țară vacanța în acest an.

Staţiunile de la malul mării, Mamaia, Eforie Nord şi Costineşti, dar şi staţiunile balneare, Sovata, Băile Felix şi Băile Herculane vor fi căutate de români pentru concediul din această vară. Preţul mediu pentru cinci nopţi de cazare pentru doi adulţi şi doi copii este de 1.850 de lei, conform platformei Travelminit.

“În top urmează staţiunile balneare Sovata, Băile Felix, Băile Herculane, semn că oamenii îşi doresc acum cât mai multă relaxare la plajă sau la piscină, momente de linişte, dar şi distracţie. Oraşele mari, cum ar fi Braşovul, Cluj-Napoca, Sibiul şi Bucureştiul, sunt şi anul acesta în topul locurilor căutate de turişti pentru vară, fiind destinaţii întotdeauna de actualitate”, conform portalului de turism.

Preţul pentru un sejur care include două nopţi pentru doi adulţi începe de la 490 de lei. Pentru trei adulţi, preţul mediu pentru patru nopţi de cazare la un hotel este de 1.700 de lei, în timp ce tariful pentru acelaşi pachet la o pensiune este mai mic şi începe de la 1.200 de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Modernizarea drumului Sălaj – Maramureș, încetinită de utilități

Articolul următor

Cum s-a adaptat pandemiei piața cărții din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share