Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rombat: să trecem la nivelul următor

Rombat este unul din cele mai cunoscute branduri românești din domeniul auto. După 40 de ani de funcționare, compania bistrițeană intră într-un proces ambițios de adaptare la trendurile globale actuale în producția de baterii pentru autovehicule.

„M-am alăturat cu entuziasm echipei Rombat şi-mi doresc ca împreună să continuăm consolidarea poziţiei companiei pe piaţă, să ducem mai departe notorietatea şi munca excepţională începută cu peste 40 de ani în urmă.

Contextul socio-economic actual aduce noi provocări pe care le acceptăm şi le considerăm ca fiind, în fapt, reale oportunităţi. Una dintre ele ne vizează direct şi vorbim aici de stocarea energiei. Ţinând cont de istoricul companiei, de experienţa şi capabilităţile în domeniul cercetării şi dezvoltării, considerăm că Rombat are un potenţial fantastic pentru viitor, având toate premisele pentru a fi vârful de lance al acestei transformări globale.” Alin Ioaneş, CEO Rombat

ROMBAT în ultimii 40 de ani

După 4 decenii de activitate, Rombat îşi menţine poziţia de lider de piaţă la nivel naţional, având şi o reţea de peste 100 de reprezentanţe service în România. Compania este furnizor regional Renault, furnizor unic pentru Dacia din anul 1996, furnizor pentru PSA Peugeot Slovacia din anul 2008, iar din 2011 pentru Renault Nissan din Sankt Petersburg, Rusia.

Rombat este prezent atât în ţările europene, precum Franţa, Italia, Germania, Serbia, Macedonia de Nord, Bulgaria, Republica Moldova, Grecia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Spania, cât şi în Asia, Africa şi America de Nord.

Think green
Considerăm cu tărie că efortul de reciclare reduce semnificativ cantitatea de deşeuri generate în fiecare an, protejând mediul şi resursele naturale. Importanţa reciclării şi impactul semnificativ pe care acest proces îl are asupra planetei reprezintă o preocupare a Rombat şi se concretizează în reciclarea anuală a peste 1.000.000 de baterii colectate de pe piaţă. Economia circulară reprezintă pentru Rombat un model de abordare, căutând constant soluţii pentru a fi un reper în ceea ce priveşte amprenta de carbon.

Mobilitate durabilă

Principiul nostru: “Căutăm mereu să oferim clienţilor mai mult decât se aşteaptă.” Suntem suporterii conceptului de „Mobilitate durabilă” şi în acest sens investim constant în noi tehnologii. Linia de producţie celule Litiu-Ion, ce urmează să fie operaţională în a doua parte a anului, este un exemplu în acest sens. “Smart cities, smart cars, smart batteries!”

Suntem recunoscători milioanelor de şoferi din România şi din toată lumea, pentru încrederea acordată.

www.rombat.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încă un mare producător de componente auto ajunge la Brașov: a deschis o fabrică la Ghimbav

Articolul următor

Dincolo de nr. 1. Ingredientele liderului CTP.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share