Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajări masive în fabricile de mobilă ale Maramureșului

Doi mari producători industriali din Maramureș, Taparo și Aramis, au declanșat campanii de recrutare pentru aceste fabrici.

Taparo caută tapițeri, tâmplari, confecționeri, muncitori calificați în alte meserii sau necalificați. Celor din sectoarele tapițerie, confecții și tâmplărie li se oferă salarii brute în jur de 2.400 de lei, iar în alte arii de producție, 2.300 de lei. Pachetul de beneficii mai include prime de sărbători, tichete de masă, bonusuri de prezență, performanță și pentru ore suplimentare, conform conducerii societății.

Producătorul de mobilă angaja, la finele lui 2020, la fabrica sa din Borcut, confecționeri, tapițeri și tâmplari, de asemenea cu salarii brute de 2.400 de lei. La Eurocomfil Târgu-Lăpuș au fost recrutați confecționeri de articole din piele și înlocuitori, electricieni de întreținere și reparații, muncitori necalificați.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a orientat în pandemie pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, produc măști, capeline, halate și botoși.

Grupul Aramis este în căutare de operatori de tapițerie și asamblare, care vor lucra în trei schimburi, fără a fi specificat un anumit nivel salarial. Printre beneficiile anunțate se numără bonusuri de prezență și de producție, tichete de masă, transport gratuit la fabrică, instructaj și calificare la locul de muncă.

Aramis Invest este cel mai mare investitor din Maramureș, cu afaceri anuale de 1,1 miliarde de lei. Cel mai important producător și exportator de mobilă din România fabrică în special pentru IKEA, fiind principalul furnizor de mobilă local pentru concernul suedez. Societatea controlată de antreprenorii români Vladimir Iacob (60%) şi Marius Șelescu (40%) avea 4.368 de angajați.

Total
76
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul a intabulat Conacul Goga

Articolul următor

Ania Pașcalău a preluat șefia clusterelor clujene

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
76
Share