Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare un parc de aventură pe Meseș

Un investitor privat din Zalău a construit un parc de aventură în zona Munților Meseș, cu acces din drumul ce duce spre localitatea Treznea. Valoarea investiției se ridică la 200.000 de euro, iar acesta va fi dat în funcțiune în vară.

Parcul de aventură va fi dotat cu tiroliană și cu jocuri de cățărare, fiind amplasat pe drumul spre comuna Treznea dinspre Meseș, iar inaugurarea sa se va petrece în această vară, conform administratorului Cristian Pușcaș.

Acesta constă într-o tiroliană cu o înălțime maximă de la sol de opt metri și o lungime desfășurată de 100 m, dar și un parc suspendat, potrivit Sălajul Liber. Aici au fost amenajate și jocuri de cățărare.

Urmează să se monteze și o terasă cu zonă de fast-food și băuturi răcoritoare, iar din această vară, parcul de aventură Meseș își va deschide porțile pentru toți cei care vor să aibă parte de senzații tari.

În zonă se vor amenaja un teren de paintball, dar și zone pentru tir cu arcul. Tot acolo vor mai exista patru tobogane gonflabile și o pârtie de tubing. Investiția este realizată cu sprijinul Uniunii Europene și din fonduri proprii.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ania Pașcalău a preluat șefia clusterelor clujene

Articolul următor

Blocurile comuniste și clădirile publice din Zalău, eficientizate energetic

Citește și:
Citeste mai mult

Becleanul va avea centură de 18 milioane de euro

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Guvernul României, Consiliul Județean (CJ) Bistrița-Năsăud au parafat contractul de proiectare și execuție…
Citeste mai mult

VGP enters the Budapest market

VGP, a pan-European provider of high-quality logistics and semi-industrial real estate, enters the Budapest market by purchasing a…
Citeste mai mult

Clujul și-a făcut fond de inovare

Clusterul de Educație C-Edu, Fundația Botnar și Primăria Cluj-Napoca au operaționalizat Fondul de Inovare și Experiment (FIX) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share