Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blocurile comuniste și clădirile publice din Zalău, eficientizate energetic

Modernizarea clădirilor și infrastructurii rutiere, precum și investițiile în creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Zalău sunt propuse pe fonduri ale Uniunii Europene.

Directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Marcel Boloș, a inițiat o întâlnire cu factorii de decizie locali cu privire la stadiul proiectelor aflate în implementare pe exercițiul financiar european 2014-2020 și cele pentru care administrația vrea să acceseze fonduri europene în exercițiul 2021-2027.

“La Zalău, fondurile europene sunt principala sursă de finanțare a proiectelor de dezvoltare a orașului. Am avut o întâlnire utilă și constructivă cu echipa ADRNV, în cadrul căreia am discutat proiectele pentru care Primăria Zalău dorește să acceseze bani europeni în următorul exercițiu financiar.

Principalele domenii vizează siguranța circulației și fluidizarea traficului, mobilitate urbană, amenajarea de spații verzi și regenerare urbană, creșterea eficienței energetice pentru clădiri publice și rezidențiale, infrastructură școlară, digitalizare și dezvoltare economică”, a relatat primarul Ionel Ciunt.

Printre proiectele din municipiu finanțate din fonduri europene care se află în implementare se numără cele pentru mobilitate urbană durabilă, spații verzi, eficiența energetică a clădirilor publice și rezidențiale, iluminat public, digitalizarea serviciilor oferite de administrație, planificare strategică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Apare un parc de aventură pe Meseș

Articolul următor

Electric Castle și-a luat manager de comunicare multipremiat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share