Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CA Immo prelungește contractul cu ING Bank în Opera Center I

CA Immo a prelungit contractul de închiriere pentru sucursala ING Bank din Opera Center I, parte a proiectului de birouri Opera Center, o clădire reper situată în centrul Bucureștiului. Acesta reprezintă cel mai lung contract de închiriere pentru o sucursală ING Bank într-o clădire modernă din România.

Experiența clienților în interiorul unui ING Office este esențială, iar banca investește în designul și atmosfera interioare, precum și în locațiile importante. Opera Center este una dintre cele mai emblematice clădiri din București, încă de la începutul activității sucursalei ING Bank, în 2004.

„Opera Center și-a crescut valoarea, devenind un adevărat punct de reper și o sub-piață de birouri în sine. Un avantaj important îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii publice, în special inaugurarea recentă a liniei de metrou M5, care deservește peste 150.000 de locuitori. De la universități și opțiuni variate de petrecere a timpului liber, la administrații publice și spitale, toate sunt accesibile pe o rază de 3 km”, a declarat Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management România.

Sucursala ING Bank ocupă o suprafață de aproximativ 400 mp la parterul clădirii Opera Center I. Zona de retail a clădirii găzduiește, de asemenea, o cafenea French Bakery, o farmacie Dr. Max și un magazin Inmedio.

Cunoscută ca prima clădire modernă de birouri din București, Opera Center I a fost livrată în 2001, fiind considerată și astăzi unul dintre cele mai valoroase proiecte de birouri din București, atât în ceea ce privește locația, cât și administrarea proprietății.

După inaugurarea liniei de metrou M5, care face legătura între centrul orașului și cartierul Drumul Taberei, Opera Center are acces direct la 3 din cele 5 linii de metrou existente în București, M5, M3 și M1.

Opera Center I cuprinde un total de 11.900 mp de spații de birouri moderne desfășurate pe opt etaje, având o fațadă de sticlă impresionantă, cu elemente complexe de zidărie pe toate laturile. Certificat LEED Gold, Opera Center I găzduiește companii importante precum: NN Lease, Qualitance, Borza&Asociatii, Siemens, GSK Consumer HealthCare și DHL Logistics.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Federația Patronilor Bihor și-a deschis un birou de reprezentare la Salonta

Articolul următor

Universitatea de Medicină Timișoara primește 144 de milioane de lei de la bugetul de stat pentru un nou corp de clădire cu patru etaje

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share