Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea de Medicină Timișoara primește 144 de milioane de lei de la bugetul de stat pentru un nou corp de clădire cu patru etaje

Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș este ultima instituție de învățământ superior din Timișoara care urmează să primească bani de investiții de la bugetul de stat. Sun 144 de milioane de lei care ar urma să fie investite pentru un corp nou de clădire cu patru mesaje.

Proiectul este momentan în avizare și în două – trei săptămâni va lua o formă concretă, urmând să fie aprobat.

”Există un proiect de construire de corpuri de clădire la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, în care se propune un proiect mai amplu cu două amfiteatre, zece săli de seminarii, de conferinţe, muzeu, centru multicultural. Este un proiect frumos, amplu, al Universității de Medicină, valoarea acestuia este de 144 de milioane de lei. Este o construcție pe parter plus patru etaje, pe aproape opt mii de metri pătrați, care va intra în avizare în următoarele două -trei săptămâni. Mai lipsește un aviz în consiliul tehnic economic al ministerului după care va intra în consiliul tehnic interministerial. Apoi ministerul va aproba indicatorii tehnico-economici. Este o investiție importantă pentru zona universitară și pentru Timișoara”, a declarat, la Timișoara, ministrul Dezvoltării, Attila Cseke.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CA Immo prelungește contractul cu ING Bank în Opera Center I

Articolul următor

Cea mai veche clădire din Timișoara, Castelului Huniade, va fi reabilitată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share