Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Federația Patronilor Bihor și-a deschis un birou de reprezentare la Salonta

Marți, 25 mai 2021, la Casa de Cultură din Salonta, a avut loc întâlnirea conducerii Federației Patronilor Bihor cu reprezentanții mediului de afaceri salontan. Evenimentul este primul dintr-o suită de întâlniri care vor avea loc și în alte orașe din județ, unde Federația Patronilor Bihor își va deschide birouri de reprezentare.

La întâlnire au fost prezenți atât Primarul Török László, cât și Viceprimarul municipiului Salonta, Horváth János.

Federația Patronilor Bihor a fost înființată în 1991, având poate cea mai vastă experiență de reprezentare a mediului de afaceri din județ”, și-a început discursul președintele FPB, dr. Vlad Deac. După o trecere în revistă a celor mai recente intervenții la nivel guvernamental în urma solicitărilor primite din partea membrilor FPB, a vorbit vicepreședintele Vasile Fonoage care a sumarizat parteneriatele încheiate cu instituțiile de control cu care Federația ține legătura, în vederea soluționării problemelor cu care se confruntă companiile membre, printr-o aplicare corectă a Legii și dintr-o parte și dintr-alta.

Alături de conducerea FPB, s-au aflat la eveniment câțiva dintre membrii FPB, care și-au prezentat serviciile și au oferit anumite promoții celor prezenți: Marius Cernea – manager vânzări Inova Internațional, Sergiu Măgurean – general manager Casa din Chirpici, Bart Dobbekaere – general manager VPK Salonta, Marius Mihuți – manager Auto Bara & Co, Marius Molan – general manager Model Management Sector și Gabriel Stanca – general manager Gadorex Fashion.

Primarul Török László a apreciat ca fosrte bună inițiativa FPB și s-a declarat deschis la propuneri de colaborare.

Marius Cuibuș, membru în Consiliul Director al Federației Patronilor Bihor, va reprezenta FPB în Salonta. Îmi doresc foarte mult să încurajăm și să ajutăm tinerii care vor să își înceapă o carieră în antreprenoriat, să implementăm proiecte, să ajutăm producătorii locali, să dezvoltăm o relație de afaceri între membrii Federației. Îmi propun să dezvoltăm și în Salonta învățământul dual și să organizăm cursuri de calificare gratuite pe domeniile firmelor din Salonta. Munca nu va fi ușoară, dar vă asigur de toată seriozitatea și implicarea mea”, a declarat Marius Cuibuș – general manager Proderamid SRL.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încă o centură din Zona Metropolitană Oradea se va face pe fonduri europene

Articolul următor

CA Immo prelungește contractul cu ING Bank în Opera Center I

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share