Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul va avea stații de reîncărcare pentru mașini electrice

Companiile Ago Proiect Engineering Cluj și Vest-Energolux Baia Mare vor instala mai multe stații de încărcare pentru vehicule electrice în reședința de județ a Sălajului, printr-un program derulat prin Autoritatea Fondului de Mediu (AFM).

Municipalitatea Zălăuană a obținut o finanțare de 702.943 lei pentru instalarea a patru stații de încărcare, două în parcarea adiacentă primăriei și două în cea de la Sala Sporturilor Gheorghe Tadici, potrivit Monitorul de Sălaj.

În cadrul acestui obiectiv de investiții vor fi furnizate, montate și puse în funcțiune patru stații de încărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice, fiind racordate coloanele de legătură între blocurile de măsură și tablourile electrice care deservesc stațiile de încărcare.

Lucrările vor fi demarate la sfârșitul acestei luni, executanții lucrării având patru luni termen de execuție a lucrărilor și obligația de a acorda cinci ani garanție produselor și serviciilor oferite. 10% din valoarea contractului reprezintă contribuția financiară asigurată din bugetul local.

Prin intermediul unui parteneriat între municipiu și Asociația pentru Electromobilitate din România, va fi instalată o altă stație de încărcare în parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor. În cadrul parteneriatului, municipiul va asigura terenul în mod gratuit, iar asociația va pune la dispoziție stația electrică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Avioanele din Cluj, direcționate spre Apahida

Articolul următor

Festo: silențios pe banda de viteză

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share