Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Investiții va finanța un bazin de înot la Crasna

Autorităţile locale din comuna sălăjeană Crasna au pregătit un proiect pentru construirea unui bazin de înot didactic în comună, fiind aleasă viitoarea locaţie.

Administrația locală îşi doreşte să obţină finanţare pentru construirea unui bazin de înot didactic. A existat de câţiva ani un asemenea proiect, însă nu a fost dus la bun sfârşit, conform Sportul Sălăjean. Proiectul a fost finalizat, iar autorităţile locale l-au depus la Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Instituția de stat finanţează şi construirea unui bazin de înot în orașul Jibou. Locaţia aleasă pentru construirea bazinului este locul actualei pieţe. Va fi un bazin de înot didactic ce va deservi în special copiii şi elevii din localitate, însă, va putea fi folosit şi de către alte persoane.

În comuna din Sălaj aici va funcţiona una dintre cele mai mari grădiniţe din mediul rural, odată ce reabilitarea celei cu program normal va fi finalizată. Se va construi şi o grădiniţă cu program prelungit, în timp ce trei clădiri din cadrul şcolilor din localitate vor fi reabilitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hampton Cluj, premiat pentru responsabilitate socială

Articolul următor

Patronatele din Cluj și-au expus istoria în stradă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share