Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hampton Cluj, premiat pentru responsabilitate socială

Hotelul clujean Hampton by Hilton (3*) a obținut premiul întâi la secțiunea Best CSR Initiative în cadrul Galei TopHotel 2021.

“Am fost premiați pentru că am găzduit în camerele noastre peste 100 de medici care profesau în spitalele din Cluj. Am desfășurat acțiunea în perioada martie – mai 2020, când România era în stare de urgență și era important să protejăm familiile personalului medical care în acea perioadă era foarte expus la riscuri de infecție.

Pentru noi gestul nu a fost un efort, ba dimpotrivă. Ne-am bucurat să știm că am putut să oferim o mână de ajutor într-un moment în care toată țara și lumea întreagă sufereau. Pandemia încă ne afectează pe toți, dar lucrurile merg spre bine acum”, a relatat conducerea Hampton Cluj.

Hotelul s-a redeschis, după încheierea stării de urgență, în iunie 2020. Prima unitate sub un brand Hilton la Cluj a fost inaugurată în 2013. Dezvoltatorii de la Roquebrook / Rembrook au preluat Akros, dezvoltator care a construit la roşu clădirea de pe Bd. 21 Decembrie și a reamenajat-o în hotel.

Hampton Cluj, brand din segmentul economic al lanţului internaţional, are 109 camere. Acesta este gândit pentru a atrage clienţii veniţi cu afaceri la Cluj sau în scop turistic. Al doilea hotel local al lanțului internațional a devenit City Plaza, transformat în DoubleTree by Hilton (5*).

Evenimentul TopHotel a reunit hotelurile și comunitatea turismului românesc pentru a le răsplăti și a oferi recunoaștere muncii și eforturilor depuse în ultimele luni. Industria hotelieră a fost afectată puternic de pandemie, cele mai multe dintre afaceri fiind forțate să se adapteze contextului actual, cu grad ridicat de incertitudine pentru o perioadă de timp necunoscută.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dublu, triplu, nelimitat?

Articolul următor

Compania de Investiții va finanța un bazin de înot la Crasna

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share