Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Diana David este noul Managing Director SAP România

SAP România, filiala locală a SAP SE – lider global în soluții software de business – anunță numirea Dianei David în calitate de Managing Director. Ea va fi responsabilă de conturarea și implementarea unei noi strategii locale a companiei, cu accent pe accelerarea migrării în cloud, respectiv susținerea clienților existenți și potențiali în parcursul lor de transformare digitală. Noul lider a fost numit intern.

Diana David își va prelua funcția de la 1 iunie 2021 și va avea sediul la București. Ea s-a alăturat SAP România în urmă cu trei ani, ca Key Account Manager pentru sectorul public, ocupând anterior diverse roluri în echipa Orange România, unde și-a început activitatea profesională acum 18 ani. Aceasta are peste 15 ani de experiență în vânzări, timp în care a gestionat atât conturi private, cât și publice, specializându-se în sectorul public. În anii de activitate profesională, Diana David a obținut o vastă expertiză în dezvoltarea și gestionarea proiectelor extrem de complexe, abordate pe multiple verticale ale pieței, dovedind abilități avansate în managementul unor echipe diverse. Noul Managing Director al SAP România a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale și a urmat cursuri de PR și Comunicare timp de doi ani.

„Primesc cu bucurie noul rol și sunt determinată ca, alături de echipa noastră dedicată, să aduc vasta expertiză și cele mai bune practici în sprijinul firmelor românești și autorităților guvernamentale, care, prin planurile de redresare, își propun să atingă potențialul maxim al țării. SAP a contribuit la construirea unui ecosistem digital puternic, având parteneriate strânse cu aproximativ 38 de companii românești certificate. Alături de partenerii noștri creăm soluții specifice industriei, noi produse cloud și programe dedicate în sprijinul conceptului de industrie inteligentă. Înțelegem că fiecare client are propriul mod și ritm de schimbare în parcursul de transformare digitală și, prin intermediul noii noastre soluții cloud, RISE with SAP, suntem pregătiți să susținem și să personalizăm fiecare abordare”, a declarat Diana David, Managing Director SAP Romania.

„Mă bucură faptul că Diana a acceptat să-și asume provocarea de a conduce SAP România către noi limite. Experiența și abilitățile sale au fost un câștig real pentru companie până acum, însă noul rol îi oferă posibilitatea de a-și urma viziunea la o scară mult mai largă. Suntem încrezători că stilul său de a conduce, alături de planurile stabilite și experiența acumulată în 25 de industrii, va consolida poziția SAP pe piața locală, ajutând clienții în parcursul lor spre statutul de companie inteligentă și oferind valoare și rezultate excelente, datorită abordării „customer first”. Toate acestea în contextul transformării digitale și al schimbărilor rapide care caracterizează mediul de business actual”, a menționat Josephin Galla, Managing Director SAP Europa de Sud-Est.

În contextul actual, mai mult ca oricând, SAP reiterează necesitatea transformării digitale, atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel public. Domenii precum achizițiile, vânzările sau marketingul necesită o revizuire completă, bazată pe noua realitate online, în timp ce factorul uman joacă, de asemenea, un rol cheie, iar companiile trebuie să se bazeze pe oferirea de experiențe superioare atât angajaților, cât și clienților. Astfel, în perioada următoare, SAP își propune să fie în continuare un partener strategic pentru clienții actuali și potențiali și să ofere cele mai bune soluții digitale pentru a satisface noile cerințe și a spori potențialul de inovare în cadrul acestor companii.

În același timp, compania se va concentra pe oferirea de asistență clienților guvernamentali, pentru a-și reforma administrațiile prin mijloace digitale. SAP își propune să fie un consilier de încredere în atingerea unor obiective precum modernizarea sistemului medical, dezvoltarea orașelor inteligente și îmbunătățirea abilităților digitale ale populației.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Modernizarea infrastructurii feroviare pe raza regionalelor CF Brașov și Timișoara

Articolul următor

Construcțiile din zonele de agrement și turism montan din Bihor vor fi unitare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share