Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Samsara și-au deschis primul restaurant la București

Prima unitate din afara Clujului a operatorului de restaurante cu specific vegetarian Samsara Foodhouse a fost activată într-un complex din capitală.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară CBRE. „Ne bucurăm să contribuim la extinderea Samsara în București. România beneficiază de multe concepte de restaurante care merită să fie extinse la nivel național, care promovează un stil de viață sănătos și pentru care observăm un apetit ridicat, în special în apropierea proiectelor imobiliare cu componentă mixtă”, a declarat Cristina Toroș, Senior Consultant la CBRE, coordonatoarea tranzacției.

Amplasat la parterul clădirii de birouri One Tower, care va găzdui și sediul CBRE România, Samsara Floreasca are 500 mp, interior plus terasă. „Extinderea în București, pe care am început-o prin lansarea locației de delivery & pick-up, a fost foarte bine primită și ne-a convins să continuăm investițiile. Echipa CBRE ne-a ajutat să identificăm o locație reper într-un proiect dominant”, spune Cosmin Beldean, director general al Samsara.

Samsara este un brand originar din Cluj, cunoscut ca unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan și raw-vegan din țară. Principalii jucători din domeniul restaurante din județul Cluj erau Univers T, Euphoria Pub, Noodle Pack, Evertogether și Bio Box.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pe ruinele fostei fabrici orădene Avântul se va construi un bloc de locuințe

Articolul următor

Cognizant va dona echipamente IT pentru reducerea abandonului școlar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share