Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stratulat Albulescu o cooptează pe Sofia Cozac în calitate de Counsel în cadrul departamentului de Arbitraj

Sofia Cozac, avocat cu peste 14 ani de experiență în Arbitraj, s-a alăturat echipei SAA începând cu data 15 mai,după o colaborare în cadrul firmei de avocatură Zamfirescu Racoti Vasile & Partners.

Sofia are o bogată experiență în domeniul arbitrajului în construcții și al arbitrajului ICSID, fiind totodată specializată în arbitraje ICC și VIAC. Ea asistă în mod regulat clienții cu privire la aspecte legate de diferende în construcții, in special cu privire la contracte de antrepriză de tip FIDIC, dispute în domeniul obligațiilor post-privatizare, precum și litigii de contencios administrativ.

În plus, ea este arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, dar și Președintele Curții de Arbitraj Dolj.

De asemenea, Sofia este doctorand în Arbitraj Comercial Internațional și pregătește studenți pentru participarea la Willem C. Vis Moot, o competiție internațională dedicată studențior la drept, care încurajează studiul și practica dreptului internațional și a arbitrajului.

Silviu Stratulat, Managing Partner, a declarat: „Recrutarea Sofiei reprezintă un pas important în dezvoltarea grupului nostru de Litigii și va adăuga mai multă profunzime unei zone pe care dorim să o extindem de ceva vreme, în contextul numărului din ce în ce mai mare de solicitări, primite din partea clienților.”

Sofia Cozac a adăugat: „Sunt încântată să mă alătur unei echipe atât de dinamice și complexe precum Stratulat Albulescu și aștept cu nerăbdare să lucrez, alături de ceilalți colegi ai mei din cadrul departamentului de Litigii, pentru a dezvolta practica în continuare și pentru a crea un hub de asistență juridică fiabilă, orientată spre client. Ca profesionist în acest domeniu, observ că din ce în ce mai mulți jucători din piață optează pentru arbitraj, ca alternativă la soluționarea litigiilor pe cale tradițională. Sunt determinată să ajut SAA să urmeze acest val și să stimuleze opțiunea clienților săi pentru acest tip de soluționare a litigiilor. În același timp, rolul meu presupune și o componentă de dezvoltare a activității firmei, un domeniu în care SAA a avut multe initiative de-a lungul timpului, existând posibilitatea unei îmbunătățiri a acestor abilități în cele mai mici detalii.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un fost jurnalist va administra Sălajul

Articolul următor

UiPath organizează o competiție pentru startup-urile românești pentru un premiu de 50.000 de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share