Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UiPath organizează o competiție pentru startup-urile românești pentru un premiu de 50.000 de euro

Firmele IT românești se pot înscrie la o competiție organizată de UiPath, la care startup-urile pot câștiga un premiu de 50.000 de euro, iar firmele în stadiu scale-up vor putea primi acces la baza de clienți a companiei româno-americane de automatizări software. Competiția se află la cea de-a treia ediție.

Sunt eligibile start-up-uri de enterprise software automation și companii early-stage din regiunea CEE (Albania, Belarus, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Polonia, România, Slovacia Republica, Slovenia, Ucraina, Serbia, Muntenegru) și Turcia.

Echipele se pot înscrie în competiție la una dintre următoarele două categorii:

Start-up Automation Award – deschis start-up-urilor până la și incluzând seed stage, cu echipe existente, care au dezvoltat un produs de automatizare viabil și au obținut o finanțare totală de până la 1 milion de dolari. Start-up-ul câștigător va primi un premiu în bani de €50.000, mentorat din partea experților UiPath și suport tehnic și de marketing pe o perioadă de 12 luni.

Scale-up Automation Award – deschis pentru companii early-stage care au o echipă de cel puțin patru membri și au dezvoltat o tehnologie de automatizare funcțională pe care au vândut-o catre minimum 3 clienți plătitori și au obținut până în prezent nu mai mult de 3 milioane de dolari finanțare. Scale-up-ul câștigător va primi ore de mentorat oferite de către membri ai conducerii companiei, suport de marketing și vânzări, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia câștigătoare către clienți globali ai UiPath și de a-și prezenta soluțiile de automatizare în UiPath Immersion Lab.

După înscrieri, finaliștii vor fi aleși de un juriu, scrie startupcafe.ro.

Finaliștii își vor prezenta ideile în fața juriului în cadrul finalei Automation Awards, care anul acesta va fi găzduită de Wolves Summit la Wrocław, Polonia, pe 20 octombrie 2021.

Înscrierile în concurs se fac până pe 1 septembrie pe site-ul companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stratulat Albulescu o cooptează pe Sofia Cozac în calitate de Counsel în cadrul departamentului de Arbitraj

Articolul următor

Aproape 13.000 de firme au solicitat credite garantate de stat în cadrul IMM Invest: un total de 16 miliarde de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share