Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul UPU-SMURD Sălaj costă 3 milioane de euro

Proiectul de extindere a Unității de Primire a Urgențelor – Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (UPU-SMURD) va avea o valoare de 15 milioane de lei, fiind finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Se lucrează pe șantierul de extindere din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Investiția derulată de Consiliul Județean Sălaj prevede modernizarea secției (900 mp), extinderea UPU cu 1.500 mp, achiziția a 145 de echipamente medicale, în vederea soluționării celor 40.000 de cazuri anual.

Șantierul a fost deschis la finele lui 2020, lucrările având o durată de execuție de 24 de luni. Din cauza condițiilor meteorologice și ca urmare a identificării, în amplasament, a unor cabluri relocate ulterior de către beneficiarul direct, lucrările au fost suspendate pe timpul iernii, fiind reluate în 15 martie.

Până acum echipele constructorului au executat următoarele categorii de lucrări: relocare conductă de gaze naturale; lucrări de rezistență – extindere posterioară: săpături mecanizate și manuale, execuție piloți, cofraje la fundații, umpluturi de pământ, turnare grinzi de fundare, precum și lucrări de organizare de șantier.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania cumpără Idea Bank

Articolul următor

FIP Consulting, din nou în cărți pentru Expo Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share