Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul UPU-SMURD Sălaj costă 3 milioane de euro

Proiectul de extindere a Unității de Primire a Urgențelor – Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (UPU-SMURD) va avea o valoare de 15 milioane de lei, fiind finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Se lucrează pe șantierul de extindere din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Investiția derulată de Consiliul Județean Sălaj prevede modernizarea secției (900 mp), extinderea UPU cu 1.500 mp, achiziția a 145 de echipamente medicale, în vederea soluționării celor 40.000 de cazuri anual.

Șantierul a fost deschis la finele lui 2020, lucrările având o durată de execuție de 24 de luni. Din cauza condițiilor meteorologice și ca urmare a identificării, în amplasament, a unor cabluri relocate ulterior de către beneficiarul direct, lucrările au fost suspendate pe timpul iernii, fiind reluate în 15 martie.

Până acum echipele constructorului au executat următoarele categorii de lucrări: relocare conductă de gaze naturale; lucrări de rezistență – extindere posterioară: săpături mecanizate și manuale, execuție piloți, cofraje la fundații, umpluturi de pământ, turnare grinzi de fundare, precum și lucrări de organizare de șantier.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Banca Transilvania cumpără Idea Bank

Articolul următor

FIP Consulting, din nou în cărți pentru Expo Transilvania

Citește și:
Citeste mai mult

HR-ul inima oricărei companii

Multă lume ar fi crezut că după ce oameni au stat acasă în timpul pandemiei, mulți  dintre ei…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share