Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SofMedica se extinde în Ungaria

Ca parte a obiectivelor strategice de dezvoltare a activității în Europa, SofMedica se extinde teritorial în Ungaria și adaugă această piață promițătoare din Europa Centrală și de Est pe lista țărilor în care Grupul este deja prezent: România, Grecia, Bulgaria și Cipru. Scopul este consolidarea poziției sale preeminente de furnizor de top de tehnologii medicale inovatoare menite să combată principalele cauze ale mortalității la nivel mondial, respectiv cancerul și bolile cardiovasculare (BCV).

După succesul dovedit în implementarea modelului său de afaceri în celelalte patru țări ale UE unde este prezentă din 1994, SofMedica intenționează să investească 5 milioane de euro pe piața de asistență medicală din Ungaria, punând la dispoziția spitalelor publice și private tehnologii inovatoare, inclusiv produsul său emblematic, sistemul de chirurgie asistată robotic da Vinci.

În 2020, peste 1,2 milioane de proceduri da Vinci au fost efectuate în întreaga lume folosind o bază de aproximativ 6.000 de sisteme instalate. Evoluția dinamică a chirurgiei robotice în regiune este demonstrată de o rată susținută de utilizare ridicată în Grecia, precum și de implementarea cu succes a programelor din Bulgaria. În Ungaria, se estimează că foarte curând și pacienții de aici vor putea beneficia de toate avantajele chirurgiei robotice, precum un timp de spitalizare redus, mai puține complicații postoperatorii și o calitate crescută a vieții.

Georgios Sofianos – CEO – SofMedica Group, declară: “Scopul nostru este de a colabora cu toate instituțiile publice și private relevante pentru a dezvolta un parteneriat pe termen lung, de a accelera digitalizarea sistemului de sănătate din Ungaria și de a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății din această țară cele mai bune tehnologii medicale, dar, cu toate acestea, tehnologia nu este niciodată suficientă. Așa cum am demonstrat până acum, putem oferi profesioniștilor din domeniul sănătății, în colaborare cu Universități de Medicină renumite, cea mai relevantă educație medicală continuă și, prin urmare, să punem cele mai bune tehnologii la dispoziția tuturor pacienților din regiune.”

Decizia de intrare pe piața din Ungaria este rezultatul discuțiilor cu profesioniștii din domeniul sănătății care și-au exprimat nevoia de acces la tehnologii medicale inovatoare, precum chirurgia robotică, bronhoscopia, diagnosticarea oncologică și monitorizare ATI și pentru sălile de operații. Extinderea pe piața din Ungaria vine împreună cu un plan ambițios de recrutare și, de asemenea, cu căutarea de ingineri biomedicali și profesioniști cu experiență în vânzări în domeniul medical care să se alăture echipei sale dinamice.

“Relația noastră de 22 ani cu o serie de companii de top din industria tehnologiei medicale, producători și furnizori strategici ai noștri, cum ar fi Intuitive, precum și cele 32 de programe de succes în chirurgie asistată robotic dezvoltate în regiunea noastră garantează lansarea cu succes și dezvoltarea primelor programe în Ungaria.” a menționat Harris Palaondas – Managing Director –SofMedica.

Ca parte a propunerii sale de valoare către piața din Ungaria, SofMedica va furniza un portofoliu unic de tehnologii medicale inovatoare, care vine la pachet cu suport clinic și tehnic complet. În plus, va furniza un cadru integral pentru dezvoltarea profesioniștilor locali din domeniul sănătății prin intermediul ISLE Academy (Ecosistem de Inovație, Simulare și Învățare – Innovation, Simulation, Learning, Ecosystem), precum și prin intermediul altor renumite centre de training din Europa și Statele Unite ale Americii.

SofMedica – Life Saving Innovation este membru al SofMedica Group, un grup de companii orientat spre educație, axat pe asistență medicală, care activează în Europa (România, Grecia, Bulgaria, Cipru și Ungaria) din 1994 și care participă activ la numeroase inițiative menite să creeze o schimbare durabilă pentru pacienții din țările europene. Are o echipă de peste 150 de profesioniști și estimează o cifră de afaceri de aproximativ 50 milioane euro în 2021.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect pentru îmbunătățirea infrastructuri de vizitare a Pădurii Craiului

Articolul următor

A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate a variantei ocolitoare a orașului Mediaș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share