Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Motoarele Weichai, montate în România pe vehicule Truston

Uzina maramureșeană ATP a început montarea de motoare asiatice Weichai pe cap tractorul Truston. Acesta se pretează segmentului construcţii și transport mărfuri generale, conform reprezentanților uzinei.

Brandul Weichai, numărul 1 mondial la motoare comerciale de peste 6.000 cmc, se încadrează în normele europene, este destinat mașinilor comerciale din zona celor cu specific tehnic, pentru construcții, forestiere, transport cu gabarit crescut, conform conducerii grupului ATP. Aceasta comercializează și basculante Truston.

Weichai Power este o companie listată chineză de stat din Weifang (Provincia Shandong) specializată în cercetarea, dezvoltarea, fabricarea, vânzarea de motoare. Produsele sale sunt utilizate în vehicule, nave marine și generatoare de energie.

Compania băimăreană a scos recent pe piață primul autobuz electric românesc, realizat în Maramureș. UpCity este  produs de ATP Bus, cu o capacitate de 90 locuri, cu 26 de scaune, podea joasă, trei uși și o autonomie de 200 km, care poate fi extinsă până la 360 km. Prototipul va fi omologat la nivel european.

Grupul ATP, înființat ca afacere de familie, se ocupă cu importul și distribuția de piese de schimb pentru camioane. În prezent acesta activează în trei sectoare principale: piese pentru camioane, dealership auto, transport și servicii de expediere de mărfuri. Diviziile sale sunt Automotive, Motors şi Transit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astor Com va moderniza centrul Clujului

Articolul următor

IRUM Reghin, cel mai important producător autohnton de tractoare, lansează o gamă nouă de utilaje

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share